CANLI MAÇ İZLE Manchester United-Manchester City 6 Kasım S SPORT MAÇ LİNKİ

06.11.2021 - 11:49

CANLI MAÇ İZLE Manchester United-Manchester City 6 Kasım S SPORT MAÇ LİNKİ

İngiltere Premier Ligi’nde haftanın maçı, bugün saat 15.30’da Old Trafford’da oynanıyor. Ronaldo ve arkadaşlarının zorlu Manchester City sınavını ekran karşısından izlemek isteyenlerin gerçekleştirdiği en popüler aramalar şu şekilde: Manchester United Manchester City maçı izle, Manchester United Manchester City maç izle, Manchester United Manchester City canlı maç izle, Manchester maçı link, Manu City maçı izle, online S Sport Plus izle, Manchester United ücretsiz, bedava Premier Lig izle, Manchester City canlı maç takip, S Sport şifresiz izle. Sadece haftanın değil, aynı zamanda sezonun da sonucu en çok merakla beklenen maçlarından biri olan Manchester United Manchester City müsabakasına dair tüm canlı yayın detayları, haberimizin devamında!

MANCHESTER UNİTED-MANCHESTER CİTY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Manchesterr United Manchester City Görsel

Manchester United-Manchester City Maçı Canlı Yayın Linki

Manchester United-Manchester City İzleme Linki! Avrupa’da cumartesi günü gündüz kuşağında futbol severlerin gözü İngiltere’deki müthiş derbide olacak. İngiltere’nin en köklü rekabetleri arasında gösterilen Manchester United Manchester City maçı, ülkemizde S Sport kanalından yayınlanacak. Bu kanalı Tivibu, D-Smart, Kablo TV, Turkcell TV Plus gibi platformlara üye olarak izlemeniz mümkündür. Ayrıca S Sport Plus sayesinde karşılamayı online olarak da seyredebilirsiniz.

Manchester United-Manchester City Maçı Maçı Canlı Takip

İngiltere Premier Ligi’nin 11’inci haftasında karşı karşıya gelecek iki Manchester temsilcisi, tam anlamıyla bir futbol ziyafeti vadediyor. Derbi maçını canlı olarak izleme şansı bulamayacak olan futbol severler, Premier Lig’in resmi sayfası üzerinden canlı istatistikleri ve maç içi dinamikleri sorunsuz bir şekilde takip edebilir.

MANCHESTER UNİTED MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI TAKİP

Manchester, Liverpool Maçını Unutturmak İstiyor

Sezon başında Ronaldo’nun da katılımıyla uzun bir zaman sonra şampiyonluk heyecanına yoğun biçimde dahil olan Manchester United, üst üste gelen kötü sonuçlarla liderin 8 puan gerisine düştü. Özellikle teknik direktör Ole Gunnar Solskjær’in tahtı ağır Liverpool yenilgisinden sonra iyice sallanmaya başlamıştı. Kendi sahasında Liverpol’a 5-0 gibi şok bir skorla kaybeden ve oyun boyunca da etkisiz görünen Manchester United, bu maçtaki kötü izleri başka bir derbi galibiyeti ile silmek istiyor. Son hafta deplasmanda Tottenham’ı deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla yenerek yeniden moral bulan Kırmızı Şeytanlar, kırmızı kart cezalısı olan Pogba’ya rağmen derbide gülen taraf olmak istiyor. Manchester United tarafında Pogba dışında ayrıca Varane’ın da sakatlığından dolayı kadroda yer alamayacağı belirtiliyor.

City Sürpriz Bir Yenilgi Aldı

Geçtiğimiz sezonu 86 puanla şampiyon kapatan Manchester City, Premier Lig’de bu sezonun da en önemli şampiyonluk adaylarından biri durumunda. Her ne kadar lider durumdaki Chelsea’nin 5 puan gerisinde kalsa da Manchester temsilcisinin kadro kalitesi ile sonuna kadar yarışın içinde kalması bekleniyor. Manchester City, geçtiğimiz hafta kendi sahasında Crystal Palace karşısında hiç beklenmeyen bir yenilgi aldı. Laporte’nin kırmızı kart görmesinden sonra oyuna ortak olmakta zorlanan City, bu karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Manchester ekibi hatırlanacağı üzere öncesinde de EFL Cup’ta West Ham United’a yine gol atamayarak kaybetmiş ve kupaya veda etmişti. Şampiyonlar Ligi’nde Clup Brugge karşısında bir anlamda kendine gelen City, bu maç öncesinde favori olarak gösteriliyor. Kart cezalısı Laporte dışında, adı cinsel saldırı suçlamaları ile anılan ve bu nedenle kadro dışı bırakılan Mendy, sahadaki yerini alamayacak.  Öte yandan son resmi maçını 10 Ekim tarihinde oynayan Torres’in de sakatlığından dolayı bu maçı kaçırması bekleniyor.

Aralarındaki Son 5 Maçta City 1 Kez Kazandı

Dünyanın en çok seyredilen liglerinden biri olan İngiltere Premier Lig’de futbol şöleni Manchester United- Manchster City derbisi ile sürüyor. İki takım arasındaki tarihi rekabet 12 Kasım 1881 tarihine kadar uzanıyor. Ezeli rekabette en büyük fark 2011 senesinde 6-1 ile City lehine sonuçlandı. Genel toplamda Manchester United’in rakibine kıyasla daha fazla maç kazandığı görülüyor. Öte yandan iki takım arasında oynanan son 5 maçta Manchester United’ın ağır bastığını söylemek mümkün. United son 5 resmi maçın 3 tanesini kazanırken, bu periyotta rakibine tek bir defa mağlup oldu. Geçtiğimiz sezon, bu sahada oynanan karşılaşma ise 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Manchester City- Manchester United İlk 11'ler

Tüm dünyada büyük bir merakla beklenen Manchester derbisinde kadrolar açıklandı. Takımlar sahaya şu 11'ler ile çıkacak:
Manchester United: De Gea, Lindelof, Bailly, Maguire, Ronaldo, Greenwood, Fred, Fernandes, Shaw, Wan Bissaka, McTominay
Manchester City: Walker, Dias, Stones, Cancelo, Rodrigo, İlkay, Bernardo, De Bruyne, Jesus, Foden