Bahçeşehir Koleji-Iraklis FIBA Europe Cup Karşılaşması NTV’de

06.11.2021 - 07:53

Bahçeşehir Koleji-Iraklis FIBA Europe Cup Karşılaşması NTV’de

FIBA Europe Cup’ta temsilcimiz Bahçeşehir Koleji’nin maçlarını ekranlara getiren NTV, gruptaki 5’inci mücadeleyi naklen yayınlayacağını duyurdu. Çarşamba günü 19.00’daki Bahçeşehir Koleji-Iraklis karşılaşmasını, NTV’den takip edebilirsiniz.

FIBA Europe Cup’taki tek temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, kusursuz devam eden Avrupa serüveninde 5’inci maçına çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu mücadele de NTV ekranlarından naklen yayınlanacak. Çarşamba günü 19.00’daki Bahçeşehir Koleji-Iraklis mücadelesini, NTV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bahçeşehir Koleji Firesiz Yoluna Devam Ediyor


Bu sezon iddialı bir kadro kuran ve FIBA Europe Cup’ta şampiyonluk adayları arasında gösterilen Bahçeşehir Koleji, ilk 4 hafta itibarıyla beklentileri karşıladı. FIBA Europe Cup’ta 4 maça çıkan temsilcimiz, bu maçların tamamını kazandı.

Geçtiğimiz hafta Mornar Bar deplasmanında tempolu bir oyun sonunda galip gelen Bahçeşehir Koleji’nde hedef, Iraklis önünde de galip gelerek grup liderliğini garantilemek.

Iraklis’in İddiası Kalmadı


FIBA Europe Cup’ta iddialı olabileceği tahmin edilen ekiplerden Iraklis, bu sezon özelinde beklentileri karşılayamadı. Grupta çıktığı 4 maçı da kaybeden Iraklis’in kalan iki maçta herhangi bir hedefi kalmadı.

Geçtiğimiz hafta ya tamam ya devam maçına çıkan Iraklis, yine basit hatalar sonucunda Leiden’e kaybetti. Iraklis’te FIBA Europe Cup özelindeki tek hedef, grubu galibiyetsiz bitirmemek.

İlk Maçı Tek Sayı Farkla Bahçeşehir Koleji Kazanmıştı


Iraklis ile grubun ikinci maçında karşılaşan Bahçeşehir Koleji, zorlu deplasmandan galibiyet çıkarmayı başarmıştı. Alınan bu galibiyetle birlikte grupta iddiasını arttıran Bahçeşehir Koleji, kalan iki maçı da kazanarak fark yaratmayı başardı.

Bahçeşehir Koleji ile Iraklis arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Çarşamba 19.00’dan itibaren NTV ekranlarından izleyebilirsiniz.

FIBA Europe Cup Heyecanı FIBA TV Youtube Kanalında


Bu sezon Bahçeşehir Koleji FIBA Europe Cup’ta beklentileri aşmayı başardı. Temsilcimizin tüm karşılaşmaları da NTV veya ntvspor.net adresinde basketbolseverlerle buluştu. Bununla birlikte Türkiye’de FIBA Europe Cup yayıncısı olmadığı için diğer tüm karşılaşmalar FIBA TV Youtube kanalından naklen yayınlanıyor.

Grup aşamasının bitimine iki hafta kala FIBA TV Youtube kanalında yine birçok mücadele basketbolseverlerle buluşacak. Ayrıca Bahçeşehir Koleji’nin Iraklis mücadelesini de NTV ile birlikte FIBA TV Youtube kanalından takip edebilirsiniz.