2021/22 Premier Lig 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

05.11.2021 - 20:48

2021/22 Premier Lig 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 11’inci haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Cumartesi günü 18.00’deki Crystal Palace-Wolves mücadelesini, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Premier Lig heyecanını her hafta bir mücadele ile futbolseverlere ulaştıran A Spor, haftanın şifresiz maçını açıkladı. Cumartesi günü 18.00’deki Crystal Palace-Wolves karşılaşması, A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Crystal Palace 5 Maçtır Mağlup Olmuyor


Geçtiğimiz hafta Manchester City deplasmanına çıkan Crystal Palace, sahadan sürpriz bir galibiyet ile ayrıldı. Alınan 2-0’lık galibiyet, Crystal Palace’ın son 5 maçta 4 beraberlik, 1 galibiyet alması anlamına geldi.

Manchester City’nin zaaflarından yararlanmayı başaran ve kontratak oyununu oldukça iyi oynayan Crystal Palace, ligde 10 hafta sonunda 12 puanda. Sadece 2 kez galip gelmesine karşın zor kaybeden bir görüntüde olan Crystal Palace, Wolves karşısında da galip gelmeyi hedefliyor.

Wolves’tan Son 5 Maçta 13 Puan


Wolverhampton ise kötü başlangıcın ardından form grafiğini yukarı çekmeyi başardı. Üst üste galibiyetler alan Wolves, son 5 maçta toplam 13 puan topladı. Oldukça formda olan Wolves’un geçtiğimiz haftaki rakibi Everton’dı.
Everton önünde kusursuza yakın bir ilk yarı çıkaran Wolves, ikinci yarıda zaman zaman baskı yese de mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. 16 puanı bulunan Wolves, zorlu Crystal Palace deplasmanından da galibiyet çıkarmayı planlıyor.
Geçtiğimiz Sezon Oynanan Maçlarda Taraflar 1’er Galibiyet Aldı
Geçtiğimiz sezon Crystal Palace’ın evinde oynadığı mücadele, 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Wolverhampton’da oynanan karşılaşmayı ise 2-0 kazanan ev sahibi ekip olmuştu. Geçen sezon bir de FA Cup’ta karşılaşan iki ekibin bu randevusunu ise Wolves 1-0 geçmişti. İki ekibin Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 9 gol atılması, bir diğer dikkat çekici istatistik.
Son haftaların formda ekiplerinden Crystal Palace ile kazanma alışkanlığına yavaş yavaş sahip olan Wolves arasındaki bu mücadeleyi, yarın 18.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.