6-7 Kasım Tarihlerinde TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

05.11.2021 - 19:34

6-7 Kasım Tarihlerinde TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de haftanın şifresiz maçları belli oldu. Yerel kanallarla birlikte TRT Kurdî ekranlarından maçların heyecanı yaşanacak.

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de bu sezon birçok mücadele yerel kanallardan futbolseverlerle buluşuyor. Zorluklar içinde yayınları futbolseverlere ulaştıran kanallar, 6-7 Kasım tarihlerinde de bu yayınlara devam edecek. TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de birçok mücadele bu kanalların yanı sıra TRT Kurdî ekranlarından futbolseverlerle buluşuyor. 

TFF 2’nci Lig’de Maçlar Cumartesi


Son birkaç haftadır TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de maçlar aynı gün oynanıyordu. Bu hafta durum değişti. 6 Kasım tarihinde TFF 2’nci Lig karşılaşmaları oynanacak. Bu karşılaşmalardan 2 tanesi yerel kanallardan naklen yayınlanacak. 1 karşılaşmanın adresi ise TRT Kurdî olacak. TFF 2’nci Lig’de şifresiz olarak yayınlanacak mücadeleler şu şekilde:

Cumartesi
12.00 Adıyamanspor-Sakaryaspor TV264
13.00 Diyarbekirspor-Etimesgut Bld TRT Kurdî
13.00 Tarsus İY-Eskişehirspor ES TV

Pazar Günü TFF 3’üncü Lig Karşılaşmaları Oynanacak


Cumartesi günü TFF 2’nci Lig karşılaşmalarının oynanmasının ardından Pazar günü heyecan TFF 3’üncü Lig maçlarıyla devam edecek. Yerel kanallar yine birçok mücadeleyi futbolseverlerle buluşturacak. Pazar gününün TFF 3’üncü Lig programı şu şekilde:

Pazar
13.00 Hendekspor-Nevşehir Bld TV264
13.00 Fatsa Belediyespor-Karaman Belediyespor Altaş TV
13.00 Aksaray Bld-Kuşadasıspor Kanal 68

Yayın Hakları Konusunda Yeni Gelişme Yok


Sezon başında ihale yapılmaması sayesinde birçok yerel kanal TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig karşılaşmalarını ekranlara getirebiliyor. Yaklaşık 2 hafta önce ise bir ihalenin yapılacağı birkaç şirketin ciddi olarak yayın haklarıyla ilgilendiği iddia edilmişti. Hatta iddialar arasında 2 hafta önceki maçların bile yayınlanmayacağı yer alıyordu. Henüz bu konuda bir gelişme yaşanmadı.

Sezonun 3’te 1’lik bölümü geride kalırken yayın hakları konusunda yeni bir gelişme yok. Öte yandan normal sezon olmasa bile play-offların resmi bir yayıncısının olacağı tahmin ediliyor.