Emre Kaplan Galatasaray Taraftarının Sevgisinden Nasibini Aldı

04.11.2021 - 22:30

Emre Kaplan Galatasaray Taraftarının Sevgisinden Nasibini Aldı

A Spor spikerlerinden Emre Kaplan Galatasaray-Lokomotiv Moskova mücadelesinin öncesinde NEF Stadyumu önünden canlı yayına bağlandı. Bu esnada stada giden bir taraftar ise Emre Kaplan’ı öperek yayındaki yerini aldı.

Canlı yayın kazaları, bu yayınlara girmeye çalışan taraftarlar ve daha niceleri her dönem sporseverlerin karşısına çıkıyor. Benzer bir görüntü bu kez Galatasaray-Lokomotiv Moskova mücadelesi öncesinde ortaya çıktı. A Spor spikeri Emre Kaplan, maç önü programında son gelişmeleri aktarırken bir Galatasaray taraftarı Emre Kaplan’ı öptü ve A Spor yayınına böylece dahil oldu.

Galatasaray Bir His Takımıdır


Emre Kaplan, Galatasaray-Lokomotiv Moskova mücadelesi öncesinde yaşanan eğlenceli anları takipçileriyle Twitter’dan paylaştı. Emre Kaplan’ın paylaşımı şu şekildeydi:

Galatasaray bir his takımıdır.


Ayşe Serem Tan Kaplan’dan Yanıt


Emre Kaplan’ın bu paylaşımının ardından Ayşe Serem Tan Kaplan da bir paylaşım yaptı. 

ŞEY YALNIZ BEN BURDAYIM


Olaylar Türkiye’de Öyle, Rusya’da Böyle İşliyor Emrecim


Emre Kaplan’ın yaptığı paylaşıma eşi Ayşe Serem Tan Kaplan’ın yanı sıra Ali Baransel de yanıt verdi. Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda görevli olan Ali Baransel, orada başına gelen bir durumun fotoğrafını paylaştı. Benzer bir durum 2018 Dünya Kupası’nda Tarık Üstün’ün de başına gelmişti. Ali Baransel’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Olaylar Türkiye'de öyle, Rusya'da ise böyle işliyor Emrecim