5-6-7 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

04.11.2021 - 22:01

5-6-7 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maç arası öncesinde birçok önemli müsabaka futbolseverleri bekliyor. Haftanın eğlenceli geçmeye aday mücadelelerini ve şifresiz karşılaşmalarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü Süper Lig ile günü açıyor, Premier Lig ile kapatıyoruz. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

20.00 Çaykur Rizespor-Alanyaspor: Çaykur Rizespor’un artık hata yapma lüksü kalmadı. Geçtiğimiz hafta iyi mücadele edip puan alamamışlardı. Alanyaspor ise Bülent Korkmaz döneminde henüz mağlubiyet almadı. Erken bir golün hem kartları hem de daha fazla golü beraberinde getireceği keyifli bir maç beklentisi içerisindeyiz. Bu mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.30 Anadolu Efes-Zenit: Son şampiyon Anadolu Efes, artık seri galibiyetler alarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Rakip Zenit ise geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine İstanbul’da galip gelme hesapları yapıyor. Euroleague’de bu ilgi çekici mücadeleyi, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.00 Southampton-Aston Villa: Kadro olarak üst düzey tempoda, bol gol pozisyona giren bir takım görüntüsünde olan Aston Villa, bizlerin beklentisinin bir hayli gerisinde kaldı. Bu sezon bir türlü istikrar yakalayamayan Aston Villa, güçlü Southampton deplasmanında. Bu keyifli karşılaşmayı, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü iki büyük maç listemizde. Kapanışı ise İspanya La Liga ile yapıyoruz. Günün en keyifli karşılaşmaları şu şekilde:

15.30 Manchester United-Manchester City: Solskjaer ile Manchester United arasındaki birliktelik uzatmaları oynuyor. Zira bu noktadan mutlu bir birlikteliğe dönmek kolay değil. Bununla birlikte geçtiğimiz hafta Tottenham’ı yenerek nefes aldıklarını da söylemek gerek. City ise iç sahada Crystal Palace’a mağlup oldu. Bu mağlubiyeti derbi galibiyetiyle unutturmak istiyorlar. Günün en dikkat çekici mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus ile birlikte İçtimai TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Beşiktaş-Trabzonspor: Ligde 7 puan farkla geride olan Beşiktaş, lider Trabzonspor’u mağlup ederek farkı 4’e çekmek istiyor. Trabzonspor’un bu maçı da kazanması ise farkın bir anda geri dönülmesi zor noktalara ulaşması anlamına gelecek. Bu keyifli mücadelenin adresi beIN Sports HD 1.

23.00 Real Madrid-Rayo Vallecano: İsim olarak sönük dursa da Rayo Vallecano’nun Falcao önderliğinde oynadığı oyun ve her takıma sorun çıkarabilecek yapısı, bu mücadeleyi keyifli hale getirebilir. Real Madrid’in de sorunları hesaba katıldığında kapanışı Real Madrid-Rayo Vallecano mücadelesiyle yapmak oldukça mantıklı. Bu keyifli mücadeleyi, Spor Smart ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününü bir boks maçıyla açıyoruz. Dışarıda bırakmak zorunda kaldığımız karşılaşmalar ise Everton-Tottenham ve West Ham-Liverpool şeklinde.

06.00 Canelo Alvarez-Caleb Plant: Süper orta sıklet unvan maçında Canelo Alvarez’in rakibi Caleb Plant. Dünya üzerindeki herkes mücadelenin tek taraflı geçeceğini ve Alvarez’in unvanını koruyacağını düşünüyor. Alvarez’in maçı kazanacağını düşünsek de bariz bir üstünlük beklemiyoruz. Bu da maçı daha eğlenceli hale getirecek. Bu dev müsabakanın adresi S Sport Plus.

16.00 Karagümrük-Galatasaray: Günün en dikkat çekici karşılaşmalarından biri İstanbul’da oynanacak. Karagümrük iki haftadır kazanamıyor. Bu iki haftada da rakipler Biglia’ya top aldırmayarak bunu başardı. Kayserispor mücadelesinde Kemen, Biglia ile adam adama oynadı. Hatayspor karşılaşmasında ise Biglia’nın pas açıları öndeki üç oyuncu ile kapatıldı. Farioli’nin bu çözülmeden nasıl çıkacağı merak konusu. Öte yandan Galatasaray orta alanına yapılan baskılarda da benzer sorunlar ortaya çıkabiliyor. Farklı stratejiler göreceğimizi tahmin ettiğimiz bu keyifli müsabakanın adresi beIN Sports HD 1.

22.45 Milan-Inter: Milan geçtiğimiz hafta iyi oynadığı Roma deplasmanından galibiyet çıkardı. Öte yandan son dakikada yine baskı yediler ve rahat götürdükleri maçta belki de 2 puan bırakacaklardı. Inter ise Udinese önünde rahat galip geldi. İki ekip arasında oynanan maçların neredeyse tamamı gergin geçiyor. Bir yıl aradan sonra seyirci de işin içine girecek. Bu dev karşılaşmayı, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1. Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da Cumartesi 13.00’te Gaziantep Basket-Galatasaray NEF ve Pazar 20.15’te Anadolu Efes-Türk Telekom mücadeleleri ekranlara gelecek. TBL’de ise Cuma günü 17.00’de Samsunspor-Fethiye Belediye maçı naklen yayınlanacak. Basketbol maçlarının yanında voleybolda TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi maçlarının heyecanı da TRT Spor Yıldız’da yaşanacak.

beIN Sports Haber Euroleague 8’inci haftasında Anadolu Efes-Zenit karşılaşmasını şifresiz olarak yayınlayacak.

A Spor, Premier Lig Cumartesi 17.00 seansından bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getirecek.

Tivibu Spor ise Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden Cuma günü 18:00’deki Beşiktaş-Fenerbahçe ile Cumartesi13:00’deki Mersin Yenişehir Bld-Galatasaray karşılaşmalarını şifresiz olarak yayınlayacak. Pazar günü 15:30’da, Belçika Pro League‘den Club Brugge-Standard Liege maçı da Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.


Uçankuş TV ekranlarında İskoçya Premiership’ten bir maçın şifresiz olarak futbolseverlerle buluşması bekleniyor.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Celta Vigo-Barcelona: D-Smart Youtube

Spartak Moskova-Lokomotiv Moskova: Russian Premier Liga Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2. Ligi: TBF Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE Mobil Uygulama

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.