CANLI MAÇ İZLE Antwerp- Fenerbahçe 4 Kasım EXXEN MAÇ LİNKİ

04.11.2021 - 18:58

CANLI MAÇ İZLE Antwerp- Fenerbahçe 4 Kasım EXXEN MAÇ LİNKİ

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4’üncü hafta karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe, İstanbul’da 2-2 berabere kaldığı Antwerp ile bu defa deplasmanda karşılaşıyor. Fenerbahçe’nin Belçika’daki bu zorlu sınavını canlı olarak izlemek isteyenler genel olarak; Antwerp Fenerbahçe maç izle, Antwerp Fenerbahçe canlı maç izle, Fenerbahçe maçı izle, Fener maçı canlı izle, FB maç linki, UEFA Avrupa Ligi bedava izle, Exxen şifresiz maç izle, Fenerbahçe online maç, Antwerp FB canlı izle gibi popüler arama sonuçlarına yöneliyor. Haberimizin devamında maça dair tüm canlı yayın detaylarına ulaşabilirsiniz.

ANTWERP-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Antwerp Fenerbahçe Maç Görseli

Antwerp-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Antwerp-Fenerbahçe İzleme Linki! Grupta henüz istediği sonuçları elde edemeyen iki ekip Belçika’nın Anvers kentinde yer alan Bosuil Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Müsabaka, UEFA Avrupa Ligi’nin ülkemizdeki resmi yayıncısı olan Exxen platformunda olacak. Bilindiği üzere Exxen Dijital Yayın Platformu, aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nin de mevcut yayıncısı durumunda.

Antwerp-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe takımı; ligde üst üste gelen kötü sonuçlardan sonra taraftarına Avrupa’da önemli bir deplasman galibiyeti hediye etmek istiyor. Antwerp ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı Exxen üzerinden canlı olarak izleme şansı bulunmayanlar için FB TV ile UEFA’nın resmi sitesi, özellikle istatistik takibi açısından iki iyi alternatif olarak görünüyor.

ANTWERP-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

ANTWERP-FENERBAHÇE MAÇI FB TV İZLE

Fenerbahçe Teselliyi Avrupa’da Arıyor

Fenerbahçe futbol takımı, deyim yerindeyse kâbus gibi bir dönemden geçiyor. Son 6 resmi maçından sadece tek bir galibiyet çıkaran sarı lacivertlilerde taraftarlar, alınan kötü sonuçlarla beraber yönetimi istifaya davet etti. 2013-2014 senesinden bu yana şampiyonluk yüzü görmeyen Fenerbahçe’de Ali Koç, kredisini artık tüketmek üzere. Ligde Konyaspor yenilgisinden sonra Trabzonspor’un 8 puan gerisine düşen İstanbul ekibi için işler Avrupa’da da pek iyi gitmiyor. Fenerbahçe, grupta oynadığı 3 maç sonunda, 2 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. Tüm bu olumsuz sonuçların üzerine bir de sakatlık problemleri ile boğuşan Fenerbahçe, Belçika’ya çok önemli oyuncularından yoksun şekilde geliyor. Sakatlık nedeniyle kadroda olmayan isimler arasında; Altay, Valencia ve Gustavo, Mesut Özil ve Serdar Aziz bulunuyor.  Öte yandan UEFA listesine yazılmayan Serdar Dursun, Burak Kapacak ve Miguel Crespo da bu maçta yer alamayacak.  

Antwerp için Son Şans

Frey

Royal Antwerp takımı da tıpkı Fenerbahçe gibi gruptaki iddiasını sürdürmek adına elindeki son fırsatı kullanmak istiyor. Oynadığı 3 maç sonunda tek puanını son hafta İstanbul’da Fenerbahçe karşısında alabilen Belçika ekibi, kendi liginde ise oldukça başarılı bir dönemden geçiyor. Oynadığı 13 lig maçının 7 tanesini kazanarak zirveye yaklaşan Antwerp, son hafta deplasmanda Cercle Brugge takımını 0-1 ile geçmeyi bildi. Danimarkalı teknik adam Brian Priske, maçtan bir gün önce yaptığı basın toplantısında, “Fenerbahçe’ye sorun çıkarmaya çalışacağız” ifadesine vurgu yaptı. Belçika ekibinde, Fenerbahçe’nin eski oyuncularından olan Samatta ve Frey’in bu maça yine ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Vitor Pereira’nın Koltuğu Sallanıyor

Fenerbahçe’de alınan kötü sonuçlardan sonra gözler önce Ali Koç ve yönetimine, sonra da teknik direktör Vitor Pereira’ya çevrilmiş durumda. Fenerbahçe’deki ikinci dönemini geçiren Portekizli teknik adam, puan kayıplarının önemli sorumlularından biri olarak gösteriliyor. Özellikle spor medyası, 3-4-3 taktiğinde ısrar etmesinden dolayı son dönemde Pereira’yı yoğun bir şekilde eleştiriyor. Alınacak yeni bir kötü sonuçla beraber, Vitor Pereira’nın takımdan gönderilebileceği tahmin ediliyor.

Antwerp Fenerbahçe Maç 11'leri

UEFa Avrupa Ligi 4'üncü hafta maçında Antwerp'in sahasında oynanacak maçta takım kadroları açıklandı. Buna göre ekipler şu 11'ler ile başlayacak:

Antwerp: Butez, Vines, Almeida, Bateille, De Laet, Yusuf, Verstraete, Gerkens, Fischer,
Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim Min Jae, Novak, Sosa, Mert Hakan, Ferdi Osayi Samuel, Meyer, Şrfan Can, Berisha