CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Lokomotiv Moskova 4 Kasım EXXEN MAÇ LİNKİ

04.11.2021 - 16:48

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Lokomotiv Moskova 4 Kasım EXXEN MAÇ LİNKİ

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Galatasaray, bugün saat 20.45’te kendi sahasında Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova’yı ağırlıyor. Galatasaray Lokomotiv Moskova müsabakasını canlı olarak izlemek isteyen futbolseverlerin; Galatasaray Lokomotiv Moskova canlı maç izle, Galatasaray Lokomotiv Moskova maç izle, GS Lokomotiv maçı şifresiz izle, GS açı izle, Exxen bedava izle, Avrupa Ligi canlı maç, Galatasaray maçı link şeklindeki aramalara yoğunluk verdiği görülüyor. Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının tüm canlı yayın detaylarını sizler için derledik.

GALATASARAY -LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray-Lokomotiv Moskova Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Lokomotiv Moskova İzleme Linki! Galatasaray, Lokomotiv Moskova maçıyla beraber Avrupa kupalarındaki 298’inci randevusuna çıkıyor. İstanbul’da özel bir atmosferde geçmesi beklenen maç, Türkiye’de sadece Exxen platformunda yer alacak. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform, hatırlanacağı üzere sezon başında UEFA Şampiyonlar Ligi ile beraber Avrupa Ligi’nin de yayın haklarını satın almayı başarmıştı.

Galatasaray-Lokomotiv Moskova Maçı Canlı Takip

Grupta oynanan son karşılaşmanın rövanşı niteliğindeki Galatasaray Lokomotiv Moskova müsabakasını Exxen üzerinden izleme şansı bulamayanlar, genel olarak canlı maç anlatımlarına yöneliyor. Bu maç özelinde maç anlatımını ve canlı istatistikleri takip etmek isterseniz, GS TV’de yayınlanacak olan “90 Dakika” programını değerlendirebilirsiniz.

GS-LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Moskova’dan Zaferle Döndü

Galatasaray, ligdeki istikrarsız görüntüsünün aksine UEFA Avrupa Ligi’nde güven veren bir performans sergiliyor. Temsilcimiz şu ana dek oynadığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet ve 1 beraberlik çıkarmayı başardı. Öte yandan sarı kırmızılılar, kalesinde henüz hiç gol görmedi. Fatih Terim önderliğindeki ekip, Moskova’da oynanan karşılaşmadan Kerem’in 82’nci dakikada attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Galatasaray, Lokomotiv Moskova’yı bir kez daha yenmesi durumunda gruptan lider çıkma adına müthiş bir avantaj yakalayacak. Hafta sonu Gaziantepspor FK karşısında kazanarak moral bulan İstanbul ekibinde Omar Elabdellaoui, Sacha Boey ve Arda Turan, sakatlıklardan dolayı kadroda olmayacak.

Moskova Ekibi Kötü Seriye Son Verdi

Lokomotiv Maskova Görsel

Üst üste oynadığı 7 müsabakadan da galibiyet çıkaramayan Lokomotiv Moskova, nihayet bu serisini ligde kazandığı iki maçla beraber sonlandırdı. Galatasaray yenilgisinden sonra çıktığı iki lig maçını da 2-1’lik skorlarla kazanmayı bilen başkent takımı, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nun en zayıf halkası olarak görünüyor. Rusya temsilcisi 3 maç sonunda topladığı 1 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. Lokomotiv Moskova, grupta iddiasını sürdürmek adına son şansını bu maçla beraber kullanmak istiyor. İki takım arasında oynanan 5 karşılaşmadan 2 tanesini Lokomotiv Moskova kazanırken, diğer 3 maçta ise temsilcimiz galip gelmeyi başardı. Rus takımında bu maç öncesinde Smolov, Magkeev, Miranchuk ile Ze Luis’in sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray Seyirci Kapasitesi için Başvuruda Bulundu

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde kendi sahasında oynayacağı Lokomotiv Moskova öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu’na seyirci kapasitesi konusunda bir başvuruda bulundu. Bu maçı %100 kapasite ile oynamak isteyen sarı kırmızılı ekibin talebi, Sağlık Kurulu değerlendirilmesi referans alınarak TFF tarafından reddedildi. Bilindiği üzere UEFA, bu süreçte seyirci kapasitesine dair inisiyatifi yerel yönetimlere bırakmıştı.

Galatasaray Lokomotiv Maçı 11'ler

Karşılaşmanın başlamasına artık dakikalar kaldı. Galatasaraylı taraftarlar için heyecan dorukta. Takımlar sosyal medya hesapları üzerinden maç kadrolarını açıkladı. Buna göre ekipler, sahaya şu 11'ler ile çıkacak:

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Kerem, Halil
Lokomotiv Moskova: Guilherme, Nenakhov, Barinov, Jedvaj, Rybus, Kerk, Maradishvili, Beka Beka, Rybchinski, Zhemaletdinov, Lisakovich