27 Ekim Masterchef Canlı Yayın TV8 Canlı İzle

27.10.2021 - 16:06

27 Ekim Masterchef Canlı Yayın TV8 Canlı İzle

TV 8'de yayınlanan ve büyük ilgiyle izlenen Masterchef, bu akşam (27 Ekim Çarşamba) saat 20:00'de ekranlara geliyor. Programın müdavimleri, arama motorlarında Masterchef izle, Masterchef canlı yayın, TV 8 canlı izle, mavi takım dokunulmazlık, kırmızı takım dokunulmazlık gibi aramalar yapıyor. Bakalım hangi takım kazanacak? Masterchef'in bugünkü bölümüyle alakalı detaylar makalemizde...

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Kırmızı Takım mı? Mavi Takım mı?

Masterchef'in bugünkü bölümünde, hangi takımın dokunulmazlık elde edeceği belli olacak. TV 8'in Twitter hesabından paylaşılan gönderide, takımların dokunulmazlık kazanabilmek için tezgah başına geçecekleri duyuruldu. Bugün, .oğu takım yarışmasında olduğu gibi bıçaklar çekilecek. Takımlara bir saat süre verilecek. İlk beş dakikadan sonra ikinci yarışmacı gelecek. Mavi takımdan Burcu çalışmaya başlayacak. Beş dakika sonra Araz gelecek. Kırmızı takımda ise ilk Eren başlayacak. Eren'den 5 dakika sonra Emre sahne alacak. Yarışma tek kiş ile başlayıp, bütün takım olarak bitirilecek.

Yarışmacıların Görüşleri

TV 8'den canlı yayınlanacak olan Masterchef'in bugünkü bölümünde kırmızı takım ve mavi takım kozlarını paylaşacak. Takım mensupları, yarışma öncesinde şu görüşlerde bulundu:

Pelin (Kırmızı Takım): Güveniyorum bugün kendime. Dün gibi olacağına inanıyorum.
Azize (Kırmızı Takım): Bunun için çok çalıştık. Çok kalabalık olmak bazen gerçekten bana da fazla geliyor.
Tahsin (Mavi Takım): Bir kişiden kalabalık mı olur?
Burcu(Mavi Takım): Şimdi saldırır, sus.