CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Barcelona BEIN MAÇ LİNKİ

26.10.2021 - 16:55

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Barcelona BEIN MAÇ LİNKİ

THY Euroleague, bir kez daha çift maç haftasına sahne olacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, çift maç haftasının ilk ayağında İspanya’nın güçlü ekibi Barcelona’yı konuk edecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun ev sahipliği yapacağı müsabaka, bugün saat 20.45’te başlayacak. Maçı ekran karşısında izlemek isteyen basketbol severler; Fenerbahçe Barcelona canlı izle, Fenerbahçe Barça canlı maç izle, Fener Barça maç izle, Fener maçı izle, basketbol maçı linki, Fenerbahçe Beko şifresiz izle, Eurolig ücretsiz maç, bedava basketbol izle, canlı basketbol linki, Fenerbahçe Beko Barcelona online maç izle, beIn Sports 3 canlı izle gibi internet aramalarına ağırlık veriyor. Müsabakaya dair tüm canlı yayın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.  

FENERBAHÇE BEKO-BARCELONA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

FB Barca Maç Gorseli

Fenerbahçe Beko-Barcelona Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Barcelona İzleme Linki! THY Euroleague’nin 6’ncı haftası, oldukça zorlu bir karşılaşmaya sahne oluyor. Ligin şampiyonluk adayı iki takımın karşılaşmasında, Fenerbahçe Beko, geçen sene şampiyonluğu Anadolu Efes’e kaptıran Barcelona’yı ağırlıyor. Temsilcimizin bu zorlu sınavı, Eurolig’in resmi yayıncısı olan beIN Sports 3 tarafından ekranlara getiriliyor.  

Fenerbahçe Beko -Barcelona Maçı Canlı Takip

Başta Fenerbahçe Beko taraftarları olmak üzere pek çok basketbol sever, maçın beIN Sports 3 kanalında yayınlanacak olmasından dolayı, daha şimdiden alternatif seçenekleri araştırmaya başlamış durumda. Yukarıda da değindiğimiz üzere maçın ülkemizde yasal düzeyde izlenebileceği tek kanal beIN Sports 3. Müsabakayı canlı izleme olanağı bulunmayan taraftarlar, Eurolig’in resmi sitesindeki canlı istatistikleri ya da FB TV ekranlarındaki “Maç Havası” adlı programı takip ederek heyecana dahil olabilir.

FENERBAHÇE BEKO-BARCELONA MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Yine Son Anda Kaybetti

Temsilcimiz Fenerbahçe, Eurolig’de geçtiğimiz hafta bir başka İspanya takımı Real Madrid ile deplasmanda karşılaştı. Baştan sona üstün götürdüğü maçı son 2 dakika içinde gelen top kayıpları ve tartışmalı hakem kararlarıyla kaybeden sarı lacivertliler, Barcelona maçına özel bir önem atfediyor. Takım, hafta sonunda oynadığı Bursaspor karşılaşmasında pek motive görünmedi. Real Madrid müsabakası her ne kadar kaybedilmiş olsa da takımın savunmada ortaya koyduğu gayret, büyük bir takdir topladı. Fenerbahçe Beko, Unics Kazan ve Real Madrid maçlarındaki savunma performansını bu maça da yansıtarak önemli bir galibiyete imza atmak istiyor.

Barcelona Kararlı Başladı

Davis

Fenerbahçe Beko’nun karşısında, sezona şampiyonluk adına oldukça kararlı başlamış bir Barcelona takımı olacak. Geçtiğimiz sezon, başta Mirotic ve Calathes olmak üzere çok sayıda yıldız transferi yaparak şampiyonluğun en önemli adayı haline gelen Barcelona, final maçında Anadolu Efes’e kaybetmişti. Bu sene kadroyu büyük ölçüde koruyan Katalanlar, oynadıkları 5 maçı da kazanmayı başardı. Ligin en net şampiyonluk adaylarından biri olan İspanya takımında tek eksik oyuncu Alex Abrines.

Maç Öncesi Takımların Öne Çıkan İsimleri

Eurolig’de 5 maç geride kalırken Fenerbahçe’nin sayı yükünü büyük ölçüde Nando de Colo’nun çektiğini görüyoruz. Fransız oyuncu şu ana dek 12.4 sayılık bir ortalama tutturdu. Ribaund tarafında ise Çek yıldız Vesely, ortalama 6 ribaund ile ön plana çıkan isim durumunda. Barcelona’da ise Mirotic, 17.6 gibi etkileyici bir sayı ortalaması yakalamış durumda. Maç başına 5 asist yapan Calathes ise bu sezon yükselen formuyla dikkat çekiyor.

Maç Öncesi Takımların Öne Çıkan İsimleri

Fenerbahçe Beko'nun Barcelona maçına çıkacağı kadro belli oldu. Buna göre sarı lacivertliler, Katalan temsilcisi karşısında şu 12 kişi ile mücadele verecek:

Metecan Birsen, Şehmus Hazer, Marial Shayok, Melih Mahmutoğlu, Nando De Colo, Pierria Henry, Dyshawn Pierre, Marko Guduric, Jan Vesely, Devin Booker, Achille Polonara, Ahmet Düverioğlu