CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Galatasaray BEIN MAÇ LİNKİ

25.10.2021 - 16:10

CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Galatasaray BEIN MAÇ LİNKİ

Türkiye Süper Ligi’nde 10’uncu haftanın perdesi, müthiş bir derbiyle kapanıyor. Fırat Aydınus’un düdük çalacağı müsabaka, Türkiye saatiyle 20.00’da başlayacak. Sezonun ilk derbi maçına Vodafone Park ev sahipliği yapacak. Maç saati yaklaşırken Türkiye’deki futbol severler; Beşiktaş Galatasaray maç izle, Beşiktaş Galatasaray canlı maç izle, BJK GS canlı izle, Beşiktaş maçı izle, Galatasaray maçı izle, şifresiz maç izle, bedava maç izle, şifresiz maç izleme linki, ücretsiz maç izle, Bein Sports link, Beşiktaş maçı canlı, Galatasaray maçı link, Beşiktaş Galatasaray Bein izle gibi aramaları yoğunlaştırmış durumda. Haftanın en önemli karşılaşmasını ekran karşısında izlemek isteyenler için rehber niteliğinde bir içerik hazırladık. Tüm detaylar sizlerle!

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

BJK GS MAÇ Görseli

Beşiktaş-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş Galatasaray İzleme Linki! Beşiktaş ve Galatasaray’ın bu akşam 20.00’da başlayacak randevusuyla beraber, derbi tarihine yeni bir çentik daha atılacak. Ezeli rekabetin özellikle pazartesi gününe denk gelmesi, Avrupa’daki sınırlı futbol programında tüm gözlerin bu maça yoğunlaşmasını sağlayacak. Beşiktaş Galatasaray derbisi, ülkemizde sadece beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak. Digiturk aboneliği ya da Bein Connect online platformuna üyeliği bulunan kişiler, müsabakayı sorunsuz bir şekilde izleyebilecek.

Beşiktaş-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Ezeli rekabette Beşiktaş ve Galatasaray tam 350’nci randevu için bir araya geliyor. Bu heyecan dolu karşılaşmayı beIN Sports HD 1 kanalından ya da Bein Connect üzerinden izleme şansı bulamayacak olan futbol severler, istatistikleri takip etmek adına yayıncı kuruluşun resmi web sayfasındaki “Maç Merkezi” isimli bölümü takip edebilir. Benzer bir uygulama Beşiktaş’ın resmi sitesinde de mevcut. Öte yandan Galatasaray taraftarları da istatistikleri ve canlı anlatımları takip etmek adına kulüp televizyonundaki “90 Dakika” adlı programa göz atabilir.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Lige Odaklanmak İstiyor

Geçtiğimiz sezonu ligde şampiyon olarak bitiren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi için umut veren bir kadro kursa da alınan sonuçlar ciddi bir hayal kırıklığı yarattı. Hafta arasında Sporting Lizbon’a 4-1 kaybeden Beşiktaş, gruptan çıkma ihtimalini deyim yerindeyse mucizelere bıraktı.  Artık yavaş yavaş lige ağrılık vermek isteyen “Kara Kartallar” Galatasaray maçı öncesinde haftaya 17 puanla 4’üncü olarak girdi. Ligde 9 hafta sonunda; 5 galibiyet, 2 yenilgi ve 2 beraberlik alan siyah beyazlılar, derbide saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak istiyor. Son 3 haftada 2 yenilgi alan İstanbul temsilcisi, geçtiğimiz sezon bu sahada oynanan maçta Galatasaray’ı 2-0 ile geçmişti.

Galatasaray Öz Güven Kazandı

Galatasaray, sezon başından bu yana ihtiyacı olan öz güveni nihayet fazlasıyla kazanmış görünüyor. Özellikle de UEFA Avrupa Ligi’nde üst üste gelen galibiyetler, bu güvenin oluşmasında oldukça önemli bir etken olarak öne çıkıyor. Fatih Terim’in öğrencileri, 3-0 kaybedilen Kayserispor karşılaşmasından sonra bariz bir çıkış yakalamayı başardı. Ligin şu anda en formda takımlarından biri olan sarı kırmızılı ekip, son 3 maçından 9 puan çıkarmayı bildi. Özellikle savunmadaki uyumuyla önemli bir çıkışa imza atan ve bu sayede de zirveye ortak olan Galatasaray, son 4 resmi müsabakada kalesinde sadece 2 gol gördü.

Antrenmanı Yaklaşık 10 Bin Taraftar İzledi

Galatasaray Antrenman

Galatasaray, Beşiktaş maçı öncesi son idmanını Ned Stadyumu’nda gerçekleştirdi. Antrenmanı takip eden yaklaşık 10 bin kadar taraftar, oyunculara ve teknik ekibe moral verdi. Antrenman boyunca tezahüratlarıyla oyuncuları motive etmeye çalışan taraftarlar, antrenmanın bitiminde ise tüm takımı tribüne çağırdı. Futbolcular ise alkışlarla kendilerini desteklemeye gelen taraftara karşılık verdi. Kombine sahipleri antrenmanı ücretsiz izlerken normal biletler ise 19.05 TL karşılığında satışa sunuldu.

Sakat ve Cezalı Oyuncular

Derbi öncesinde her iki takımda da bazı sakat oyuncuların durumu hala belirsizliğini koruyor. Düz koşulara başlamasına rağmen Arda Turan’ın bu maçta riske edilmesi beklenmiyor. Öte yandan cezası sona eren Marcao, derbi ile beraber takıma geri dönüyor. Beşiktaş tarafında ise Mehmet Topal, Atiba ve Nkoudou’nun sakatlıkları devam ediyor. Üç oyuncu da dün açıklanan maç kadrosuna dahil edilmedi. Öte yandan maç öncesi son kontrolleri yapılan Sacha Boey’in de tam anlamıyla iyileşmeden riske edilmesi beklenmiyor.

Derbinin 11'leri

Karşılaşmanın başlamasına 1 saatten az kala takımların 11'leri belli oldu. Haftanın kapanış mücadelesinde Sergen Yalçın ve Fatih Terim'in öğrencileri sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Necip, Umut Meraş, Josef, Teixeira, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelson, Marcao, van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Diagne