CANLI MAÇ İZLE PAOK Galatasaray TİVUBU SPOR MAÇ LİNKİ

25.10.2021 - 15:38

CANLI MAÇ İZLE PAOK Galatasaray TİVUBU SPOR MAÇ LİNKİ

FIBA Şampiyonlar Ligi'nin 3'üncü haftasında temsilcimiz Galatasaray NEF, Yunan ekibi PAOK ile deplasmanda karşılaşıyor. Galatasaraylı basketbol severler, müsabaka öncesinde arama motorlarına girerek şu sorguları yapıyor: PAOK Galatasaray maçı izle, PAOK Galatasaray canlı maç izle, PAOK GS canlı yayın, Galatasraay maçı şifresiz izle, Tivibu Spor 2 canlı yayın, Tivibu Spor 2 canlı izle, Galatasaray maç linki... Saat 19:30'da başlayacak karşılaşmanın tüm yayın detayları makalemizde...


PAOK Galatasaray Maç Görseli

PAOK Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

PAOK-Galatasaray İzleme Linki! FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye'deki tek resmi yayıncısı Tivibu Spor'dur. Galatasaray'ın Yunan temsilcisi PAOK ile karşılaşacağı müsabaka, Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacaktır. Bu karşılaşmayı izlemek isteyen basketbolseverlerin Tivibu abonesi olması gerekir.

Galatasaray Bu Sene Çok Farklı

Sarı kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon adeta kabusu yaşamış ve bir alt lige düşmekten son haftalarda kurtulmuştu. Bu sezon yeni bir kadro yapılanması ile lige başlayan Galatasaray, üst üste aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Son olarak Cumartesi günü oynanan İstanbul derbisinde Anadolu Efes'i mağlup eden Galatasaray'da moraller üst seviyede. Bir ara 16 sayı geriye düştüğü maçı çevirmeyi başaran ve geçtiğimiz sezonun Euroleague şampiyonu Anadolu Efes'i 85-92 yenen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde de henüz maç kaybetmedi. Henüz galibiyeti olmayan PAOK'a karşı da sahadan zaferle ayrılmak isteyen Galatasaray, geçen seneyi unutturarak eski günlerine dönmeyi hedefliyor.

Dee Bost'tan Triple-Double

Bu hafta sonu bir sürprize imza atan ve Anadolu Efes'i deviren Galatasaray NEF'te Dee Bost, harika bir performans ile triple-double yaptı. Birleşik Amerikalı oyuncu, 15 sayı, 14 ribaund ve 12 asist ile karşılaşmayı tamamlarken, sergilediği bu performansile tarihe geçti. Basketbol Süper Ligi tarihinde üç farklı istatistikte de çift haneyi yakalayarak triple-double yapabilen 10'uncu oyuncu olmayı başaran Bost, PAOK karşısında da Galatasaray'ın en büyük kozlarından biri olacak.

E Grubu'nda Son Durum

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ilk 2 hafta sonunda Galatasaray NEF, 2 galibiyet ile grubunda lider durumda bulunuyor. Galatasaray, ilk hafta Nyburk'u 101-85, ikinci hafta ise Igokea'yı 85-89 yenmeyi başardı. Grupta birer galibiyeti bulunan Igokea ve Nymburk, galatasaray'ın ardından 2 ve 3'üncü sıraları paylaşıyor. Henüz galibiyeti bulunmayan PAOK ise son sırada.