2021/22 Euroleague 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

25.10.2021 - 15:28

2021/22 Euroleague 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de çift maç haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 7’nci haftada Perşembe günü 21.00’deki Olympiakos-Fenerbahçe Beko karşılaşması, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Euroleague’de heyecan çift maç haftasıyla devam ediyor. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports, haftanın programını açıkladı. İlk olarak Panathinaikos-Anadolu Efes karşılaşmasını şifresiz olarak yayınlayacak beIN Sports, 7’nci haftada ise Olympiakos-Fenerbahçe Beko mücadelesini ekranlara getirecek. Bu dev mücadeleyi, Perşembe 21.00’den itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Olympiakos Çift Maç Haftasına İki Mağlubiyetle Giriyor


Bu sezon play-off potasında olması beklenen Olympiakos, iyi başlangıcın ardından iki hafta üst üste mağlubiyet aldı. Önce Barcelona’ya uzatmalarda kaybeden Olympiakos, geçtiğimiz hafta ise CSKA Moskova’ya deplasmanda kaybetti.

Çift maç haftasında önce Salı günü 21.00’de Alba Berlin’i konuk edecek olan Olympiakos, ardından Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. İki maçı da kazanmak isteyen Olympiakos, Yunan Ligi’nde ise 4’te 4 ile yoluna devam ediyor.

Fenerbahçe Beko Madrid Deplasmanında Son Topta Kaybetti


Sezona kötü bir başlangıç yapan ama ardından toparlama sinyalleri veren Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta Real Madrid deplasmanındaydı. Karşılaşmanın büyük bir bölümünü önde götüren Fenerbahçe Beko, son topta karşılaşmayı kaybetti. 

Ligde ise Bursaspor’a kaybeden Fenerbahçe Beko, Euroleague çift maç haftasında önce Barcelona’yı konuk edecek. Ardından Olympiakos deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe Beko, iki karşılaşmayı da kazanmayı hedefliyor.

Son 5 Maç Fenerbahçe Beko’nun


Son yıllarda eski gücünden uzak olan Olympiakos, Fenerbahçe Beko önünde 5 maçtır galip gelemiyor. En son 2018 yılında Fenerbahçe Beko’yu mağlup etme başarısı gösteren Olympiakos, kötü seriyi bozmanın hesaplarını yapıyor.

Çift maç haftasına girilirken üst üste kayıplar alan Olympiakos ile bu sezon play-off hedefleyen Fenerbahçe Beko arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Perşembe günü 21.00’den itibaren beIN Sports Youtube kanalından ve beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.