2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

25.10.2021 - 14:29

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Her hafta ING Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren TRT Spor Yıldız, haftanın programını açıkladı. 31 Ekim Pazar günü 18.00’deki Pınar Karşıyaka-Yalovaspor ve 20.15’teki Tofaş-Anadolu Efes karşılaşmaları, şifresiz olarak TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nin tüm heyecanını basketbolseverlerle buluşturan TRT Spor Yıldız, haftanın programını açıkladı. Her hafta iki mücadeleyi ekranlara getiren TRT Spor Yıldız, ING Basketbol Süper Ligi 6’ncı haftasında ilk olarak Pazar günü 18.00’deki Pınar Karşıyaka-Yalovaspor karşılaşmasını yayınlayacak. Bu maçın hemen ardından 20.15’teki Tofaş-Anadolu Efes mücadelesi de şifresiz olarak TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

Pınar Karşıyaka Kontrolü Elinde Tuttu


5’inci haftada Gaziantep Basket deplasmanına çıkan Pınar Karşıyaka, zorlu geçmesi beklenen mücadelede, baştan sona kontrolü elinde tuttu. Rakibin yaklaşmasına izin vermeyen Pınar Karşıyaka, mücadeleyi 76-67 kazanarak ligdeki 4’üncü galibiyetini aldı.

Yalovaspor ise üst üste iki galibiyet aldıktan sonra Beşiktaş’ı konuk etti. Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde farkı 9 sayıya kadar çıkaran Yalovaspor, skoru koruyamadı ve karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Afyon Belediye ve Merkezefendi Belediye galibiyetlerinin ardından Beşiktaş’a mağlup olan Yalovaspor, güçlü Pınar Karşıyaka önünde galibiyet arayacak.

Yalovaspor ile Pınar Karşıyaka arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Pazar günü 18.00’den itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tofaş Seri Yakaladı


Sezona üst üste iki galibiyetle başlayan Tofaş, ardından Darüşşafaka’ya mağlup olmuştu. Bu mücadelenin ardından FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de Kalev’e mağlup olan Tofaş, ligde iki maçtır kazanıyor. Geçtiğimiz hafta Bahçeşehir Koleji’ni deplasmanda mağlup eden Tofaş, Anadolu Efes önünde de galibiyet arayacak.

Anadolu Efes’te ise sorunlar devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Galatasaray’ı konuk eden Anadolu Efes, sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Hücumda ve savunmada geçtiğimiz sezonun gerisinde bir görüntü ortaya koyan Anadolu Efes, Tofaş deplasmanında kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Ligin güçlü ekiplerinden Tofaş ile çıkışa geçmek isteyen Anadolu Efes arasındaki bu mücadeleyi, Pazar günü 20.15’ten itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.