2021/22 Euroleague 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

25.10.2021 - 12:50

2021/22 Euroleague 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 6’ncı haftasında beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Çarşamba günü 21.00’deki Panathinaikos-Anadolu Efes karşılaşmasını beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de her hafta temsilcilerimizden birinin maçını şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports, 6’ncı haftada aynı 5’inci haftada olduğu gibi Anadolu Efes’in mücadelesini şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu. Çarşamba günü 21.00’deki Panathinaikos-Anadolu Efes karşılaşmasını, şifresiz olarak beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Panathinaikos Mağlubiyet Serisini Sonlandırmak İstiyor


5 haftası geride kalan Euroleague’de 4 mağlubiyet alan Panathinaikos, sadece Fenerbahçe Beko’yu mağlup edebildi. İç sahada bu sezon ikinci maçına çıkacak olan Panathinaikos, Anadolu Efes’i mağlup ederek 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta Maccabi Playtika deplasmanına çıkan Panathinaikos, son periyodun ortalarında 17 sayı farkla geride olduğu maçı son saniyelerde 4 sayı farka kadar düşürdü ama bu çaba galibiyeti getirmedi. Bu sezon 4 deplasman, 1 iç saha maçına çıkan Panathinaikos’ta hedef Anadolu Efes’i mağlup ederek sezonun ikinci galibiyetini almak.

Anadolu Efes’te Sorunlar Devam Ediyor


Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Anadolu Efes, sezon başlangıcı itibarıyla sorunlu bir görüntüde. Aynı geçen sezonun başlangıcı gibi hücumda akıcılığı yakalayamayan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta Unics Kazan karşısında da beklenenden fazla zorlandı.

Hücumda üretkenlik sorunu yaşayan Anadolu Efes, Kazan karşısında galip gelerek sezonun ilk galibiyetini elde etti. Bu sezon deplasmanlarda kazanmayan Anadolu Efes, bu seriyi Panathinaikos önünde sonlandırmak istiyor.

10 Maçlık Seri Geçtiğimiz Sezon Son Buldu


Yunanistan’da Panathinaikos ile Anadolu Efes arasında oynanan maçlarda Panathinaikos’un 10 maçlık galibiyet serisi bulunuyordu. Geçtiğimiz sezonla birlikte Anadolu Efes bu seriyi sonlandırdı. Karşılaşmayı 80-77 kazanan Anadolu Efes, bir kez daha Panathinaikos’u mağlup ederek deplasmanlardaki kötü gidişi sonlandırma peşinde.

Deplasmanlarda kaybolan Panathinaikos ile bir seri yakalamak isteyen Anadolu Efes arasındaki bu mücadeleyi, Çarşamba günü 21.00’den itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.