CANLI F1 İZLE ABD GP S SPORT LİNK

24.10.2021 - 17:48

CANLI F1 İZLE ABD GP S SPORT LİNK

Canlı Formula 1 izle, Formula 1 ABD GP İzle, Formula 1 Austin GP Canlı Yayın, Austin F1 Canlı İzle, F1 İzle, F1 Yarış İzle, S Sport, Canlı S Sport, Canlı S Sport İzle gibi aramalar ABD Grand Prix’i yaklaştıkça Formula 1 ve yarışseverler tarafından internette bolca aratılıyor. Formula 1 ABD Grand Prix’i, saat 22:00'deS Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

FORMULA 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Formula 1 Austin Canlı İzle

F1 ABD GP Canlı Yayın Linki

CANLI Formula 1 İzleme Linki! Formula 1 severleri Austin pistinde yapılacak olan ABD Grand Prix’ini heyecanla bekliyor. Antreman turları, sıralama turları ve yarış olarak üç gün boyunca süren olan Formula 1 ABD Grand Prix’i, S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarında izleyiciyle buluşacak. Bu yarışı canlı, HD kalitede ve kesintisiz olarak izlemek isteyen Formula 1 severlerinin S Sport üyeliğinin olması gerekmektedir. Hatırlatmak isteriz ki Formula 1’in resmi yayıncısı S Sport’dur.

F1 Canlı Takip

Formula 1 Dünya Şampiyonası Türkiye Grand Prix’i ile devam ediyor. Üç gün boyunca devam edecek olan bu heyecanlı yarış S Sport ve S Sport Plus ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Fakat bu heyecan dolu yarışları ekranları başında izleyemeyecek olan Formula 1 severler, internet üzerinden canlı takip ederek bu heyecana ortak olabilirler.

FORMULA 1 CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN

Pole Pozisyonu Verstappen'in

Cumartesi günü koşulan ABD Grand Prix'in sıralama turlarında en iyi dereceyi yaparak pole pozisyonu kazanan isim Max Verstappen oldu. Bu sonucu 1'32.910 derecesiyle elde eden Verstappen'i, 1'33.119'luk derecesiyle Lewis Hamilton takip etti. Austin Grand Prix'inde 3 numralı cebin sahibi ise Sergio Perez oldu. Sergi Perez'i sırasıyla Charles Leclerc, Carlos Sainz Jr ve Daniel Ricciardo takip etti.

Verstappen'den Hamilton'a Uygunsuz Hareket

Cuma günü koşulan antrenman turları sırasında Max Verstappen ile Lewis Hamilton arasında ilginç bir olay yaşandı. Verstappen, en büyük rakibi Lewis Hamilton'a orta parmağını göstererek telsizden aptal dedi. Antrenman turları esnasında Verstappen'in hızlanmaya başladığı esnada Lewis Hamilton, Verstappen'in yanına gelerek hızlanmasına engel oldu. Bunun üzerine sinirlenen Verstappen, Hamilton'a el hareketi yaparak aptal ifadesini kullandı.