S Sport Spikerleri

11.09.2021 - 20:39

S Sport Spikerleri

S Sport ve S Sport 2 kanallarıyla birlikte S Sport Plus’a sahip olan Saran Medya, spiker seçimleriyle sporseverlerin takdirini topluyor. Saran’ın spiker ve sunucu kadrosunu sizler için inceledik.

Türkiye’deki en önemli spor organizasyonlarının yayın haklarını elinde bulunduran Saran Medya, geniş spiker kadrosuyla sporseverleri memnun etmeyi başarıyor. Birçok mücadeleyi başarılı spikerlerden sporseverlere sunan Saran Medya’nın spiker kadrosuna bir göz atalım.

S Sport Sunucuları


Saran Medya’da İngiltere Premier Lig, İtalya Serie A gibi iki majör lig futbolseverlerin karşısına çıkıyor. Bunun yanında Portekiz Liga Nos, UFC, ATP tenis turnuvaları, NBA ve NFL gibi organizasyonlar sporseverlere sunuluyor. Bu dev organizasyonlarda görev alan spikerler şu şekilde:

Orkun Çolakoğlu, Aykut Aydın, Erman Yaşar, Alp Özgen, Ozan Can Sülüm, Uğur Ozan Sulak, Ali Konavic, Musa Kazım Üçüncü, İzge Can Günal, Emre Yazıcıol, Yücel Tuğan, Aras Yetiş, Emre Gürkaynak, Gökhan Abdik, Serhan Acar, Cihan Eldem ve daha birçok isim sporseverlerin karşısına anlatım koltuğunda çıkıyor.

S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta sporseverlerin karşısına çıkan mücadelelerde gerek yorumcu koltuğunda gerekse stüdyo programlarında görevli önemli isimler de bulunuyor. Bu isimler şu şekilde sıralanıyor:
Kaan Kural, İnan Özdemir, İbrahim Altınsay, Engin Kehale, Emre Özcan, Murat Fevzi Tanırlı, Ali Erim, Murat Murathanoğlu. 

S Sport Kadın Spikerleri


Saran Medya’da geçtiğimiz yıllarda kadın spiker sayısının çok yeterli olmadığı görülüyordu. Son dönemde bu konuda biraz atılım yapıldı ve sayı arttırıldı. Premier Lig programlarında Çağıl Özge Özkul yer alıyor. F1 programlarında da zaman zaman yer alan Özkul ile birlikte NBA Günlüğü programında basketbolseverlerin karşısına çıkan Miray Çavuşoğlu, Saran Medya’daki en popüler kadın sunucu.

Miray Çavuşoğlu ve Çağıl Özge Özkul ile birlikte S Sport ekranlarında 3 Saniye programına imza atan Deniz Aksoy, Saran Medya’daki bir diğer kadın sunucu. İlerleyen dönemlerde kanalda ekran önünde çalışan kadınların sayısının artması bekleniyor.