Istanball Cup Şifresiz Olarak Tivibu Spor’da

07.09.2021 - 15:31

Istanball Cup Şifresiz Olarak Tivibu Spor’da

11-12 Eylül tarihlerinde oynanacak Istanball Cup’ın yayıncısı belli oldu. Istanball Cup’ta tüm mücadeleler, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Avrupa’da basketbol sezonu yavaş yavaş başlıyor. Eylül ayı sonunda Euroleague heyecanı başlayacak. Birçok ligin de Ekim ayında başlaması bekleniyor. Yeni sezon öncesinde birçok takım hazırlık maçlarına çıkıyor. Bu kapsamda oynanacak olan hazırlık turnuvalarından Istanball Cup’ta Fenerbahçe Beko, Partizan, Unics Kazan ve Monaco boy gösterecek. Bu dev ekiplerin 11-12 Eylül’de İstanbul’daki kapışmalarını ise Tivibu Spor şifresiz olarak yayınlayacak.

Istanball Cup Heyecanı Tivibu Spor’da Başlıyor


Istanball Cup maçlarını ekranlara taşıyacağını açıklayan Tivibu Spor, Twitter’dan bir paylaşım yaptı. Dev ekiplerin katılacağı turnuva için Tivibu Spor’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Istanball Cup heyecanı Tivibu Spor'da yaşanıyor! Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nun ev sahipliğinde düzenlenecek ve Fenerbahçe Beko, Partizan, Unics Kazan ile Monaco'nun katılacağı turnuva, 11-12 Eylül tarihlerinde #şifresiz canlı yayınlarla Tivibu Spor'da!


Obradovic İstanbul’a Dönüyor


Fenerbahçe Beko’nun efsane isimlerinden Obradovic, yeni sezonda Partizan ile anlaştı. Eurocup’ta mücadele edecek Partizan, yeni sezon öncesinde Euroleague kalibresinde bir kadro kurdu. Bu kadronun resmi maçlar öncesindeki en ciddi testi ise Istanball Cup’ta olacak.

Partizan ile birlikte Unics Kazan ve Monaco gibi bu sezon Avrupa’da iddialı olması beklenen ekipler de Istanball Cup’ta boy gösterecek.

Istanball Cup Fikstürü Belli Oldu


11-12 Eylül tarihlerinde oynanacak Istanball Cup’ın fikstürü belli oldu. Yarı finalin ilk maçında Obradovicli Partizan ile Monaco kozlarını paylaşacak. Bu maçın hemen ardından Fenerbahçe Beko’nun rakibi Unics Kazan olacak.

Yarı final maçlarını kaybeden iki ekip, Pazar günü 17.00’de üçüncülük maçında karşılaşacak. Final maçı ise Pazar günü saat 21.00’de başlayacak. Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak Istanball Cup’ın fikstürü şu şekilde:

Cumartesi
17.00 Partizan-Monaco
20.00 Fenerbahçe Beko-Unics Kazan

Pazar 
17.00 Istanball Cup 3'üncülük Maçı
20.00 Istanball Cup Final