2021 Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu Maçları EXXEN’de

16.08.2021 - 14:44

2021 Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu Maçları EXXEN’de

Şampiyonlar Ligi yayıncısı EXXEN, play-off maçlarıyla yayın maratonuna başlıyor. 17 Ağustos’tan 25 Ağustos’a kadar toplam 12 mücadele, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

UEFA Süper Kupa maçıyla maç yayınlarına başlayan ve beklentilerin üzerinde bir hizmet sunan EXXEN, Şampiyonlar Ligi maratonuna Salı günü oynanacak maçlarla başlıyor. Salı günü toplam 3 maçı futbolseverlerle buluşturacak olan EXXEN, 25 Ağustos’a kadar 12 karşılaşmayı naklen yayınlanacak. Böylece Şampiyonlar Ligi maratonu EXXEN’de gerçek anlamda başlayacak.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Lig  maçlarını Exxen'de izlemek için buraya tıklayın.


Kritik Eşleşmeler EXXEN’de


Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi yayıncıları play-off maçlarından itibaren maçları naklen yayınlamaya başlıyordu. Bu sezon da durum değişmedi ve yeni yayıncı EXXEN, play-off karşılaşmalarını ekranlara taşıyacağını açıkladı.
Toplam 6 eşleşmenin galipleri, bu sezonki Şampiyonlar Ligi gruplarını belirleyecek. Eşleşmelerin bazılarının sonucu ise oldukça merak ediliyor. Onlardan biri yarın Monaco’da oynanacak. 

Roberto de Zerbi yönetiminde bu sezon daha yüksek hedefler koyan Shakhtar, lige iyi başlangıç yapamayan Monaco’ya konuk olacak. Çarşamba günü ise Galatasaray eşleşmesinde oynadığı oyunla dikkat çeken PSV, Benfica deplasmanına çıkacak. Önümüzdeki hafta rövanş karşılaşmalarını da naklen yayınlayacak EXXEN’de bu haftanın Şampiyonlar Ligi maç programı şu şekilde:

17 Ağustos Salı

22.00 Monaco-Shakhtar
22.00 Sheriff-Dinamo Zagreb
22.00 Salzburg-Brondby

18 Ağustos Çarşamba

22.00 Benfica-PSV
22.00 Malmö-Ludogorets
22.00 Young Boys-Ferencvaros

EXXEN Şampiyonlar Ligi Fiyatı Ne Kadar?


Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Lig yayıncısı EXXEN ile ilgili merak edilen konuların başında platformun fiyatı geliyor. Reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki üyelik imkanı sunan EXXEN 9.90 TL ve 19.90 TL ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Şu an için spor paketi sunmayan EXXEN’in Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi grup aşamasında yeni paketler sunması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde EXXEN’in konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapacağı tahmin ediliyor.