Trabzonspor-Molde UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Maçı A Spor’da

03.08.2021 - 14:57

Trabzonspor-Molde UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Maçı A Spor’da

UEFA Konferans Ligi 3’üncü ön eleme turunda Trabzonspor’un Molde karşısındaki sınavı A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 5 Ağustos Trabzonspor-Molde maçını, Perşembe 20.30’dan itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

UEFA Konferans Ligi temsilcilerimizden Trabzonspor, 3’üncü ön eleme turunda Norveç ekibi Molde ile eşleşti. Trabzonspor ile Molde arasındaki ilk maç 5 Ağustos, ikinci maç ise 12 Ağustos’ta oynanacak. Trabzon’daki ilk mücadelenin yayıncısı ise geçtiğimiz günlerde belli oldu. Trabzonspor-Molde mücadelesini, Perşembe günü 20.30’dan itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Trabzonspor 4 Hazırlık Maçının 3’ünü Kazandı


Yeni sezonda hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Trabzonspor, Molde maçına kadar 4 hazırlık maçı yaptı. Türkiye Süper Ligi ve Türkiye 1. Ligi ekipleriyle toplam 4 maç yapan Trabzonspor, bu mücadelelerin 3’ünü kazandı.

İlk hazırlık maçında Ümraniyespor’u 5-3 mağlup eden Trabzonspor, ardından Bandırmaspor’u 1-0 geçti. Başakşehir ile 0-0 berabere kaldıktan sonra Kasımpaşa’yı 2-1 yenen Trabzonspor, Molde maçına hazır bir görüntü verdi.

Molde’nin 2021/22 Sezonundaki 19’uncu Resmi Maçı


Mayıs ayında başlayan Eliteserien’de 14 hafta sonunda 30 puanla lider olan Molde, ligde oynadığı 14 maçın yanında 2 kupa, 2 de Konferans Ligi maçı oynadı. 18 resmi maçta sadece 3 kez mağlup olan Molde, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2’nci ön eleme turunda Servette ile eşleşti.

Servette ile Norveç’te oynadığı mücadeleyi 3-0 kazanan Molde, İsviçre’de rakibine 2-0 mağlup olsa da bir üst tura yükselmeyi başardı. Molde’de geride kalan 18 maçta dikkat çeken isim ise Ohi Omoijuanfo oldu. Ligde 15 gol atan Omoijuanfo, Servette maçında da 1 gol ile takımına katkı sağladı.

Eşleşmenin Galibi Roma ile Oynayacak


UEFA Konferans Ligi Play-Off turu eşleşmesi de geçtiğimiz günlerde belli oldu. Trabzonspor ile Molde arasındaki eşleşmenin galibi, play-off aşamasında Jose Mourinho’nun çalıştırdığı Roma ile karşılaşacak. Bu eşleşmeyi de geçen takım, adını gruplara yazdıracak.

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da iddialı olmak isteyen Trabzonspor ile 19’uncu resmi maçına çıkacak olan Molde arasındaki bu mücadeleyi, Perşembe günü 20.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.