Almanya Kupası 2021/22 Sezonunda D-Smart’ta

03.08.2021 - 14:51

Almanya Kupası 2021/22 Sezonunda D-Smart’ta

Geçtiğimiz sezon D-Smart tarafından naklen yayınlanan Almanya Kupası, yeni sezonda da D-Smart’ta futbolseverlerle buluşacak. İlk tur yayın programını açıklayan D-Smart, hafta sonu tam 7 mücadeleyi naklen ekranlara getirecek.

Almanya Kupası’nda heyecan Cuma günü oynanacak üç mücadele ile başlıyor. Tek maçlı eliminasyon usulüyle oynanacak mücadelelerin adresi ise geçtiğimiz yılki gibi D-Smart oldu. Hafta sonu ilk tur maçlarından 7’si D-Smart 77’nci kanaldan sporseverlerle buluşacak. İlerleyen turlarda da birçok mücadele D-Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

Almanya Kupası Heyecanı Sadece D-Smart’ta Yayınlanacak


Almanya Kupası maçlarını yeni sezonda da naklen yayınlayacağını duyuran D-Smart, böylece sezonluk içeriklerini tamamlamış oldu. La Liga, İspanya ACB ve Almanya Kupası heyecanı Spor Smart ekranlarında yaşanacak. D-Smart’ın Almanya Kupası ile ilgili paylaşımı ise şu şekilde:

Almanya Kupası heyecanı sadece D Smart'ta yayınlanacak.



İlk Tur Maçlarının Yayın Programı Belli Oldu


İlk tur maçlarıyla Almanya Kupası heyecanını ekranlara getirmeye başlayacak olan D-Smart, Cuma gününden Pazar gününe kadar toplam 7 maçı futbolseverlerle buluşturacak.

D-Smart platformunda naklen yayınlanacak ilk mücadele, Cuma günü 21.45’teki Bremer-Bayern Münih mücadelesi olacak. Hazırlık maçlarında hiç de iyi bir görüntü çizemeyen Bayern Münih’in Bremer karşısında neler yapacağının yanıtı D-Smart platformunda verilecek.

Cuma gününü tek maç yayınlayarak geçirecek olan D-Smart, Cumartesi günü iki mücadeleyi futbolseverlerle buluşturacak. 16.30’da 2'nci Bundesliga’da boy gösteren Sandhausen ile şampiyonluk adaylarından Leipzig kozlarını paylaşacak. 21.45’te ise Wehen-Dortmund mücadelesi naklen yayınlanacak.

Pazar ve Pazartesi günü de 2’şer mücadeleyi ekranlara getireceğini açıklayan D-Smart, böylece hafta sonu toplam 7 maçı naklen yayınlayacak. D-Smart platformunda yayınlanacak Almanya Kupası ilk tur maçları şu şekilde:

Cuma
21.45 Bremer -Bayern Münih

Cumartesi
16.30 Sandhausen-Leipzig
21.45 Wehen-Borussia Dortmund

Pazar
16.30 Manheim-E. Frankfurt
19.30 Braunschweig-Hamburg

Pazartesi
19.30 Viktoria Köln-Hoffenheim
21.45 Kaiserslautern-Mönchengladbach