Sivasspor-Petrocup UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Rövanş Maçı TRT Spor’da

26.07.2021 - 10:06

Sivasspor-Petrocup UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Rövanş Maçı TRT Spor’da

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Sivasspor, rövanş maçında Petrocup’u konuk ediyor. Sivasspor-Petrocup mücadelesi, Perşembe günü saat 20.00’de naklen ve sadece TRT Spor’da.

Yaz aylarını hareketli geçiren spor kanallarından TRT Spor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Sivasspor’un maçını naklen yayınlayacak. Sivasspor-Petrocup UEFA Konferans Ligi ikinci ön eleme rövanş maçını, Perşembe günü 20.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

TRT Spor Yayın Müjdesini Twitter’dan Verdi


İlk maçı da naklen yayınlayan TRT Spor, yayın müjdesini Twitter’dan verdi. TRT Spor’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Sivasspor, Avrupa Konferans Ligi’nde tur için sahaya çıkacak, heyecan TRT Spor’da yaşanacak. Temsilcimiz, ikinci ön eleme turu rövanş maçında Moldova ekibi Petrocup’ı ağırlayacak. Sivasspor-Petrocup maçı, 29 Temmuz Perşembe saat 20.00’de TRT Spor’da.








Sivasspor Deplasmanda Avantajı Kaptı


Türkiye Süper Ligi’nin başarılı ekiplerinden Sivasspor, UEFA Konferans Ligi ikinci ön eleme ilk maçında Petrocup’a konuk oldu. Moldova temsilcisi Petrocup önünde mücadelenin başından sonuna üstün bir oyun ortaya koyan Sivasspor, Caner Osmanpaşa’nın attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti.

Birkaç fırsat yakalayan Sivasspor’a turu büyük ölçüde getirecek fırsat, 90+5’te geldi. Penaltı kazanan temsilcimiz Sivasspor, Yatabere ile bu penaltı vuruşundan yararlanamadı. Rövanş maçında hata yapmak istemeyen Sivasspor’da hedef bir üst tur.

Deplasmanda Alınan 1-0’lık Galibiyet Önemli


Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay kamp sürecinin çok güzel geçtiğini söyledi. Çalımbay, “Yüzde 100 konsantreyiz. En önemli şeylerden bir tanesi, hem ülke puanı, hem taraftarımız hem de kulübümüz için çok önemli olması. Bunun hepsinin farkındayız. Buradaki maçımızı taraftarımızın desteğiyle kesinlikle iyi bir şekilde bitireceğiz" dedi. 

Yeni transferler hakkında da konuşan Rıza Çalımbay takımın tamamının henüz hazır olmadığını belirtti. 

Yeni transfer olan arkadaşlarımızın da çoğu maçtan önce kampa geldiler. Takımla beraber çalıştılar. Güzel bir kamptan sonra Petrocup maçına çıktık. Zaman zaman çok iyi oynadığımız bir maçtı. Rakibin kolay bir takım olmadığını biliyoruz. İyi oynadık, iyi şeyler de yaptık. Son paslarda biraz daha dikkatli olsaydık daha iyi bitirebilirdik. Deplasmanda alınan 1-0'lık galibiyet önemli. Şimdi kendi sahamızda rövanş maçı oynayacağız, taraftarlarımız da gelecek inşallah. Onların desteğiyle buradaki maçı çok iyi şekilde bitirmek için çalışacağız. Takımımızın hepsi yüzde 100 hazır değil. Hazır olmayan arkadaşlarımız da var. Onları da bu kısa süre içerisinde hazır duruma getireceğiz.