Tivibu Spor 30 Temmuz-8 Ağustos Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

26.07.2021 - 18:39

Tivibu Spor 30 Temmuz-8 Ağustos Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor yaz aylarında Belçika Pro League heyecanını şifresiz olarak sporseverlerle buluşturuyor. 30 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında Belçika Jupiler League’den toplam 6 maç, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında yayınlanacak.

Her hafta şifresiz maç yayınlarıyla dikkat çeken Tivibu Spor, 30 Temmuz ile 8 Ağustos tarihleri arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Belçika Jupiler League’den toplam 6 maç, bu tarihler arasında futbolseverlerle buluşacak. 

Önümüzdeki aylarda şifresiz maç yayınlarına farklı organizasyonların da dahil olması bekleniyor.

Şifresiz Maç Yayınları 30 Temmuz’da Başlayacak


30 Temmuz Cuma günü 21.45’te Genk-Oostende karşılaşmasıyla yayın maratonu başlayacak. 1 Ağustos Pazar günü ise 14.30’da St Gilloise-Club Brugge ve 19.30’da Gent-Beerschot mücadeleleri şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olacak. Bu mücadelelerle Belçika Jupiler League’de 2’nci hafta heyecanı sona erecek.

Ligin üçüncü haftası 6 Ağustos Cuma günü başlayacak ve bu haftadan da 3 mücadele Tivibu Spor ekranlarından şifresiz yayınlanacak. 6 Ağustos Cuma 21.45’te Club Brugge-Cercle Brugge mücadelesiyle başlayacak şifresiz maçlar, Pazar günü iki maçla devam edecek. 8 Ağustos Pazar günü 14.30'da Standard Liege-Antwerp ve 19.30’da Anderlecht-Seraing FC karşılaşmalarını şifresiz olarak takip edebileceksiniz.

Tivibu Spor Sezon İçinde Şifresiz Yayınlara Devam Edecek


Geçtiğimiz hafta başlayan Belçika Jupiler League heyecanını futbolseverlerle buluşturacak olan Tivibu Spor, geçtiğimiz sezon her hafta 1 mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiriyordu. İlk hafta itibarıyla 3 maçı şifresiz yayınlayan Tivibu Spor, 2’nci ve 3’üncü haftalarda da 3’er mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getireceğini açıkladı. Tivibu Spor’un şifresiz maç yayınlarına sezon içinde de devam etmesi bekleniyor.

Şu an için Tivibu Spor’da yayınlanacak organizasyonlardan sadece Belçika Jupiler League başladı. Önümüzdeki aylarda Basketbol Şampiyonlar Ligi, FA Cup ve Copa Del Rey heyecanı da Tivibu Spor’da olacak. Şifresiz maç yayınlarına bu organizasyonlardan müsabakaların da dahil olacağı tahmin ediliyor.