Eurosport’tan Olimpiyatlara Özel Yeni Kanallar! Eurosport 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Nasıl İzlenir?

25.07.2021 - 15:06

Eurosport’tan Olimpiyatlara Özel Yeni Kanallar! Eurosport 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Nasıl İzlenir?

Türkiye’de hizmet veren başarılı spor kanallarından Eurosport, olimpiyatlara özel yeni kanallar açtı. Toplam 9 kanalda olimpiyat yayınlarına imza atan Eurosport, bu kanalları sadece BluTV ve Eurosport Player’da sunuyor.

Geçtiğimiz yıllarda kış olimpiyatları için yeni kanallar açan Eurosport, Tokyo 2020’yi boş geçmedi. Hemen hemen Türkiye’deki her platformda olan Eurosport 1 ve Eurosport 2’nin yanına 7 kanal daha eklendi. Bu kanallar ise geçmişte olduğu gibi Digiturk, Tivibu ve D-Smart yerine BluTV ve Eurosport Player’dan sporseverlerin karşısına çıkıyor.

Yeni Kanallar Sadece BluTV ve Eurosport Player’da


Eurosport’un olimpiyatlar için açtığı yeni kanallar Türkiye’de sadece iki şekilde izlenebiliyor. Geçtiğimiz aylarda Discovery+’ın önemli bir hissesini satın aldığı BluTV, bu kanallara yer veren en önemli platform. BluTV üyeleri, sorunsuz bir şekilde 9 kanaldan olimpiyat heyecanını yaşayabiliyor.

Eurosport’un yeni kanallarını izlemek isteyenlerin karşısına Eurosport Player çıkıyor. Geçmişte Wimbledon’da birçok maçı yayınlayan Eurosport Player, 9 farklı kanaldan olimpiyat ateşini yakıyor.

Kanalların Yayın Akışı Belli


Geçtiğimiz günlerde BluTV, Eurosport kanallarının yayın akışını paylaştı. İngilizce yayın yapan bu kanallarda her spor branşına yer verilecek. Kanalların yayın programı ise şu şekilde:

Eurosport 3: Raket Sporları & Golf

Eurosport 4: Artistik Sporlar

Eurosport 5: Futbol ve Diğer Takım Sporları

Eurosport 6: Basketbol

Eurosport 7: Dövüş Sporları

Eurosport 8: Hentbol

Eurosport 9: Voleybol

Dilediğiniz branşı özgürce izleyebileceğiniz bu kanallarla ilgili BluTV bir açıklama yaptı. BluTV’nin yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Dilediğin branşı özgürce izleyebilmen için dünyanın en büyük spor organizasyonu olan olimpiyatlar, Eurosport 1 ve 2’ye ek 7 İngilizce canlı yayın kanalıyla discovery+ ile en kapsamlı şekilde BluTV’de!





BluTV ve Eurosport Player Ücretleri Ne Kadar?


Olimpiyat özel kanallarının yer aldığı BluTV’nin ücreti yıllık üyelikte aylık 12.90 TL olarak belirtilmiş. 30 Temmuz 2021’e kadar üye olunması durumunda ilk bir hafta ücretsiz olarak BluTV’de Eurosport kanallarını izleyebilirsiniz.

Eurosport Player ise iki farklı üyelik yöntemini sporseverlere sunmuş. Aylık üyeliğin ücreti €4.99’ken yıllık üyeliğin ücreti €12.49.