Selahattin Kınalı'nın Muhammet Demir Hakkında Söylediği Sözlere Başakşehir'den Tepki Geldi

25.07.2021 - 08:22

Selahattin Kınalı'nın Muhammet Demir Hakkında Söylediği Sözlere Başakşehir'den Tepki Geldi

Trabzonspor-Başakşehir hazırlık maçı yorumcusu Selahattin Kınalı’nın maç içinde Muhammet Demir hakkında sarf ettiği sözlere Başakşehir’den tepki geldi. Başakşehir, A Spor’un Selahattin Kınalı hakkında gereğini yapmasını istedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor ve Başakşehir hazırlık maçında karşı karşıya geldi. A Spor’da yayınlanan maçta öne çıkan isim karşılaşmanın yorumcusu Selahattin Kınalı oldu. Önce İtalya’nın savunma oyuncusu Giorgio Chiellini hakkında gereksiz bir yorum yapan Kınalı, sonrasında bu yoruma Muhammet Demir’i de dahil etti. 

Chiellini At Hırsızlarının Bulunduğu Köydendir


Maç içerisinden birkaç skandala imza atarak tepki toplayan Selahattin Kınalı, maçın spikeri Cüneyt Şen’in Chiellini hakkında yaptığı yoruma beklenmedik bir karşılık verdi.

“O da müthiş bir adam. Aslen Trabzon Guguda’lıdır. At hırsızlarının olduğu bir yer var bizde. Bizim köye de çok yakın” ifadelerini kullandı. Spiker Cüneyt Şen Kınalı’nın sözlerinin yanlış anlaşılabileceği konusunda uyarıda bulunsa da, yaptığı yorumu savunan Kınalı, “Ben de oralıyım ne fark eder. İronidir, kendine güvenen insanlar esprilerden rahatsız olmaz” dedi.

Muhammet Demir de Oralıdır


Ardından Başakşehir’in forvet oyuncusu Muhammet Demir hakkında konuşan Kınalı, “Az önce at hırsızlarından bahsettik ya, Muhammet de oralıdır” şeklinde yorum yapınca maçın spikeri Cüneyt Şen, “İsterseniz demeyelim, sosyal medyada tepki var” yanıtını verdi. Öte yandan maç içerisinde yaşanan başka bir pozisyonu yorumlayan Kınalı’nın “Futbol erkek oyunudur. Tabii sert olacak” sözleri de sosyal medyada büyük tepki çekti.

A Spor Kanalının Bu Kişi Hakkında Gereğini Yapmasını Bekliyoruz


Selahattin Kınalı’nın futbolun ruhuna aykırı yaptığı yorumların ardından Başakşehir konuyla ilgili bir açıklama yayımladı. Bu yorumların kabul edilemeyeceğini belirten Başakşehir, A Spor’un Selahattin Kınalı ile yollarını ayırmasını istedi. Başakşehir’in yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Trabzonspor ile oynadığımız hazırlık maçını A Spor kanalında yorumlayan Selahattin Kınalı’nın futbolcumuz Muhammet Demir hakkında söylediği çirkin sözleri kınıyor ve kendisine iade ediyoruz. A Spor kanalının da bu kişi hakkında gereğini yapmasını bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur