23-24-25 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

22.07.2021 - 19:22

23-24-25 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Olimpiyatların başlamasıyla spor ekranı yine oldukça canlı. 23-25 Temmuz tarihleri arasında öne çıkan maçları ve haftanın şifresiz müsabakalarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü Copa Libertadores ile güne başlayıp, daha sonrasında Almanya ve Belçika’ya uzanıyoruz. Öne çıkan mücadeleler şu şekilde:

03.30 Internacional-Olimpia: Karşılıklı pozisyonlarla geçen ilk maç 0-0 sona ermişti. Kazanan adını çeyrek finale yazdıracak. Yine tempolu ama bu kez pozisyonların gole dönüşeceği bir maç beklentisi içindeyiz. Internacional-Olimpia Copa Libertadores ikinci tur rövanş maçını, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

21.30 Schalke-Hamburg: 2'nci Bundesliga’da heyecan dev bir maçla başlıyor. Geçtiğimiz sezon küme düşen Schalke ile bu sezon yeniden Bundesliga’ya yükselmek isteyen Hamburg arasındaki bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Standart Liege-Genk: Belçika Jupiler League’de heyecan keyifli bir mücadeleyle başlıyor. Bu sezon yine keyif vereceğini geçtiğimiz haftaki Süper Kupa mücadelesinde ortaya koyan Genk ile yeni sezonda daha üst sıraları hedefleyen Standard Liege karşı karşıya geliyor. Bu keyifli mücadeleyi, Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Olimpiyatlarda kadın futbolu heyecanının yaşanacağı Cumartesi gününün öne çıkan müsabakaları şu şekilde:

14.00 Hollanda-Brezilya: Kadın futbolunda madalya için iddialı iki ekip, grubun ikinci maçında karşı karşıya geliyor. Hollanda-Brezilya mücadelesinin şu an için yayıncısı belli değil. Öte yandan TRT Spor veya Eurosport ekranlarından karşılaşmanın yayınlanması bekleniyor.

21.30 Werder Bremen-Hannover: Geçtiğimiz sezon küme düşen Werder Bremen, 2'nci Bundesliga’daki ilk maçında Hannover ile karşılaşıyor. Bu keyifli mücadelenin adresi beIN Sports HD 2.

22.30 Atlanta United-Columbus Crew: MLS’te seviye herkesin malumu çok yüksek değil. Öte yandan bu mücadele ile ilgili garip bir beklenti var. Atlanta United hafta içi Gabriel Heinze ile yollarını ayırdı. Gerekçe ise oyuncuların antrenmanlarda ekstra su içmesine izin vermemesiydi. Oyuncuların şikayetleri sonrasında Heinze ile yolları ayıran Atlanta United’ın bu maçta nasıl bir reaksiyon vereceği merak konusu. Bu sayede ilgi çekici olan bu mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününü olimpiyatların 3 farklı branşı ile geçiriyoruz. Günün dikkat çeken müsabakaları şu şekilde:

10.25 Çin-Türkiye: Voleybolda Filenin Sultanları, güçlü Çin karşısında. Hedefi madalya olarak koyan Türkiye, zorlu maçta sürpriz peşinde olacak. Çin-Türkiye mücadelesini, TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

14.00 Japonya-Meksika: Erkekler futbolda kendi evinde madalya sürprizi yapmak isteyen Japonya, güçlü Meksika ile karşılaşıyor. Japonya-Meksika mücadelesinin yayıncısı ise TRT Spor.

15.00 Fransa-ABD: Basketbolda altın madalyanın birçok kişiye göre iki favorisi karşı karşıya geliyor. Hazırlık döneminde ABD’nin gösterdiği performans muhtemelen diğer tüm takımları iştahlandırdı. Bu maçın da oldukça keyifli geçmesi bekleniyor. Fransa-ABD mücadelesinin şu an için yayıncısı belli değil.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olimpiyatların tüm heyecanı şifresiz olarak yaşanacak. Ayrıca Cumartesi 17.30’da Bayern Münih-Ajax hazırlık maçı, TRT Spor’da olacak.

A Spor ekranlarında Trabzonspor-Başakşehir hazırlık maçı, Cumartesi 19.00’da futbolseverlerle buluşacak.

Tivibu Spor ekranlarında St. Liege-Genk, Mechelen-Antwerp ve Club Brugge-Eupen mücadeleleri şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

FIBA U20 Avrupa Challenger: Gürcistan Basketbol Federasyonu Youtube

USL Championship: USL Championship Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.