Belçika Pro League’de 3 Maç Şifresiz Tivibu Spor’da

22.07.2021 - 07:58

Belçika Pro League’de 3 Maç Şifresiz Tivibu Spor’da

Belçika Pro League yayıncısı Tivibu Spor, açılış haftasında 3 karşılaşmayı şifresiz olarak ekranlara getireceğini açıkladı. Cuma günü 21.45’teki St. Liege-Genk, Pazar 14.30’daki Mechelen-Antwerp ve Pazar 17.00’deki Club Brugge-Eupen mücadelelerini, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz sezon her hafta en az bir mücadeleyi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan Tivibu Spor, Belçika Pro League açılış haftasında toplam üç mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı. 

Tivibu Spor ekranlarından şifresiz yayınlanacak ilk maç Cuma günü 21.45’te oynanacak. St. Liege-Genk mücadelesinin ardından Pazar günü iki mücadele futbolseverleri bekliyor olacak. 14.30’daki Mechelen-Antwerp ile 17.00’deki Club Brugge-Eupen karşılaşmasını şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından takip edebileceksiniz.

Genk En Son 2019’da Liege Deplasmanında Kazandı


Geçtiğimiz sezon özellikle ligin ilk yarısında etkileyici bir performans gösteren St. Liege, daha sonrasında düşüşe geçmişti. Bu sezon daha yukarıları hedefleyen Liege, ilk maçta galibiyet istiyor.

Genk ise geçtiğimiz sezon oldukça iyi bir play-off geçirmiş ama bu performans şampiyonluğa yeterli olmamıştı. Liege ile oynadığı son maçlarda rakibine üstünlük kurmakta zorlanan Genk, Liege deplasmanında en son 2 sezon önce galip gelebildi.

Belçika Pro League’de sezonun açılış maçı St. Liege-Genk mücadelesini, Cuma 21.45’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Son Şampiyon Sahada


Pazar günü iki mücadeleyi futbolseverlerle buluşturacak olan Tivibu Spor, mesaiye 14.30’daki Mechelen-Antwerp mücadelesiyle başlayacak. Hazırlık dönemini çok da iyi geçirmeyen bu iki ekibin karşılaşmasının ardından son şampiyon Club Brugge sahaya çıkacak.

Normal sezonu kusursuz geçiren ama play-offta sorunlar yaşayan Club Brugge, bu sezon da şampiyonluğu hedefliyor. Açılış maçında rakip ise son 5 maçta 16 gol attıkları Eupen. Sezona Süper Kupa ile başlayan Club Brugge ile geçtiğimiz sezon savunması sebebiyle birçok maçta sorun yaşayan Eupen arasındaki bu mücadeleyi, Pazar 17.00’den itibaren Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.