Chelsea-Villarreal UEFA Süper Kupa Finali Exxen’de

22.07.2021 - 07:51

Chelsea-Villarreal UEFA Süper Kupa Finali Exxen’de

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal’in kozlarını paylaşacağı Chelsea-Villarreal UEFA Süper Kupa finali, 11 Ağustos 22.00’de Exxen platformunda. Mücadelenin TV8 ekranlarından da naklen yayınlanması bekleniyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Lig yayıncısı Exxen, futbol heyecanına Süper Kupa maçıyla başlıyor. Geçtiğimiz sezonu Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Chelsea ile Avrupa Ligi’nde şampiyon olan Villarreal arasındaki bu dev maç, Exxen platformunda olacak. 11 Ağustos 22.00’deki Chelsea-Villarreal finalinin, Exxen ile birlikte TV8 ekranlarından da yayınlanması bekleniyor.

Chelsea Santrafor Almak İstiyor


Geçtiğimiz sezona Frank Lampard yönetiminde başlayan Chelsea, kötü sonuçların ardından Lampard ile yolları ayırmış ve göreve Thomas Tuchel’i getirmişti. Tuchel yönetiminde çok iyi futbol oynamasa da iyi sonuçlar alan Chelsea, Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City’i 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Yeni sezon hazırlıklarına Temmuz ayında başlayan Chelsea, transfer döneminde bir santraforu kadrosuna katmak istiyor.

Lewandowski ve Haaland için sınırları zorlayan Chelsea, bunun yanında Declan Rice ile anlaşmayı planlıyor. Bu sezon ligde de şampiyonluk hedefleyen Chelsea, sezona kupayla başlamak için Villarreal karşısında.

Villarreal Hazırlıklarına İspanya’da Devam Ediyor


Covid-19 sebebiyle farklı bir bölgede kamp yapmayı tercih etmeyen Villarreal, hazırlıklarına İspanya’da devam ediyor. Şu zamana kadar 1 hazırlık maçı yapan Villarreal, Valencia karşısındaki bu mücadeleyi 3-2 kaybetti.

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nde iyi sonuçlar alarak dikkat çeken Unai Emery’nin öğrencileri, Chelsea karşısında kazanarak sezonu kupa ile açmak istiyor.

Karşılaşma Şifresiz Yayınlanmak Zorunda


RTÜK kuralları gereği Türkiye’de UEFA Süper Kupa mücadelesi şifreli yayınlanamıyor. Geçtiğimiz yıllarda beIN Sports Haber, daha önceki dönemlerde ise TRT Spor ekranlarından yayınlanan Süper Kupa mücadelesinin bu kez Exxen ile birlikte TV8 ekranlarından futbolseverlerle buluşması bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu unvanıyla yeni sezona hazırlanan Chelsea ile Unai Emery yönetiminde harika bir sezonu geride bırakan UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal arasındaki UEFA Süper Kupa finalini, 11 Ağustos 22.00’de Exxen platformundan takip edebilirsiniz.