Galatasaray-PSV Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Rövanş Maçı Spor Smart’ta

22.07.2021 - 08:19

Galatasaray-PSV Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Rövanş Maçı Spor Smart’ta

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön eleme rövanş maçında PSV ile karşılaşıyor. Galatasaray-PSV mücadelesini, 28 Temmuz Çarşamba 21.00’den itibaren Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Hollanda’daki ilk maç sonrasında PSV karşısında mucize peşinde olacak. Galatasaray-PSV mücadelesinin yayıncısı da geçtiğimiz saatlerde açıklandı. Bu karşılaşmayı, Çarşamba günü 21.00’den itibaren Spor Smart ekranlarından takip edebilirsiniz.

Galatasaray Beklentilerin Altında Kaldı


Transferlerin yetişmemesi sebebiyle düşük beklentilerle çıkılan PSV maçındaki performans, düşük beklentilerin dahi altında kaldı. Mücadelenin tamamında rakip sahaya geçmekte zorlanan Galatasaray, sahada oldukça yorgun göründü. Fizik olarak rakibinin altında kalan Galatasaray’ın bu yorgun görüntüsü, 5-1’lik ağır bir mağlubiyeti beraberinde getirdi.

Hücumda neredeyse hiçbir varlık gösteremeyen Galatasaray, savunmada da beklenen sertliği sahaya yansıtamadı. Dönem dönem 3’lü savunma deneyen Sarı Kırmızılılar, rövanş maçında mucize peşinde olacak.

İlk Maçın Yıldızı Zahavi


Geçtiğimiz sezon adı Fenerbahçe ile anılan Eran Zahavi, PSV ile anlaşmış ve kendi standardında bir sezonu geride bırakmıştı. Bu sezon Malen’in ayrılma ihtimaliyle birlikte PSV’nin en güvenilir gol silahı olması beklenen Zahavi, ilk maça damga vurdu.

Mücadelenin başında Muslera’nın büyük hatasını affetmeyen Zahavi, ikinci golde maçın iyi isimlerinden Madueke’nin pasını gole çevirdi. İkinci yarının hemen başında Götze’ye inanılmaz bir asist yapan Zahavi, takımının 4’üncü golüne de imza attı. 3 gol 1 asistle sahada yıldızlaşan Zahavi’nin maç sonunda ise temkinli olduğu gözlemlendi. Sadece ilk maçı kazandıklarını belirten İsrailli oyuncu, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmanın zorlu bir süreç olduğundan bahsetti.

Galatasaray Mucize Peşinde


UEFA organizasyonlarında deplasman golü kuralının da kaldırılmasıyla birlikte 5-1’lik mağlubiyetin Galatasaray lehine dönmesi için 5 farklı galibiyet gerekiyor. Alınacak 4 farklı Galatasaray galibiyetinde ise mücadelede uzatma dakikaları oynanacak. Burada da 4 farkın bozulmaması durumunda bir üst tura çıkacak ekip, seri penaltı vuruşlarıyla belirlenecek. 

İlk maçtaki kötü oyun ve sonuç sonrası işini mucizelere bırakan Galatasaray ile bir üst tur için kapıyı ardına kadar aralayan PSV arasındaki bu mücadeleyi, Çarşamba günü 21.00’den itibaren Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.