Eurosport Tokyo 2020’de Görev Yapacak Spiker ve Yorumcu Kadrosunu Açıkladı

21.07.2021 - 16:41

Eurosport Tokyo 2020’de Görev Yapacak Spiker ve Yorumcu Kadrosunu Açıkladı

Tokyo 2020’nin Türkiye’deki yayıncılarından Eurosport, bu organizasyon özelinde kanalda görev yapacak spiker ve yorumcuları açıkladı. Geçmişte Eurosport’ta görev yapan bazı isimler, Tokyo 2020’de birçok farklı organizasyonda sporseverlerin karşısına çıkacak.

Olimpiyatların TRT ile birlikte Türkiye’deki resmi yayıncısı Eurosport, uydudan 2 kanal, BluTV ve Eurosport Player’dan ise toplam 9 kanaldan yayın yapacak. Türkçe spiker ve yorumcunun bulunduğu kanallar ise Eurosport 1 ve Eurosport 2 olacak. 

Geçtiğimiz saatlerde Eurosport, Tokyo 2020’de görev yapacak spiker ve yorumcuları açıkladı. Uğur Ozan Sulak, Ali Konaviç, Dağhan Irak, Ozan Can Sülüm, Can Demirel ve Şevket Erbay anlatım koltuğunda yer alacak. Bununla birlikte Caner Eler, İnan Özdemir, Burcu Hakyemez Dal gibi isimler yorumcu koltuğunda sporseverlerin karşısına çıkacak.

Bağış Erten Önderliğinde Heyecan Verici Bir Kadro Kuruldu


Eurosport spikerlerinden Emre Yazıcıol, Eurosport’ta boy gösterecek ekibi açıkladı. Daimi spiker ekibine ek olarak yeni isimlerin kadroya katıldığını belirten Yazıcıol, şu ifadeleri kullandı:

Olimpiyat için genel müdürümüz Bağış Erten önderliğinde, heyecan verici bir kadro kuruldu. Daimi ekibe ek olarak kendi alanlarının en önde gelen isimleri; Uğur Ozan Sulak, Emre Gürkaynak, Ozan Sülüm, Ali Konaviç, Dağhan Irak, Can Demirel, Şevket Erbay spiker olarak bizimle olacak. Ayrıca yine alanlarının en güçlü isimlerinden;
Emre Özcan ( futbol final)
Gizem Çam  ( yüzme)
Burcu Hakyemez Dal ( voleybol)
İnan Özdemir ( basketbol)
Cenk Kunioğlu ( kaykay)
Şevket Furkan Erbay ( atletizm) 
Caner Eler ( basketbol) 
Yorumcu koltuğundalar.




Kadın Futbolu Maçlarıyla Olimpiyat Mesaisi Başladı


Olimpiyatlarda heyecan açılış töreni öncesinde iki organizasyonla başladı. TSİ 03.00’te softbol mücadeleleri oynanırken, sabah saatlerinde kadın futbolu heyecanı yaşandı. Eurosport’un olimpiyatlar özelinde transferlerinden Dağhan Irak da İsveç’in ABD’yi 3-0 mağlup ettiği maçla Eurosport mesaisine başladı.

8 Ağustos’a kadar birçok etkinliği naklen yayınlayacak Eurosport, ayrıca Eurosport Player üzerinden 7 farklı kanaldan İngilizce yayın yapacak.