Avrupa Maçlarını Anlatacak Exxen Spikerleri Belli Oluyor

21.07.2021 - 16:32

Avrupa Maçlarını Anlatacak Exxen Spikerleri Belli Oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Lig yayın haklarını alan Exxen platformunun spiker kadrosu belli oluyor. Asist Analiz’in haberine göre Melih Gümüşbıçak, Ertem Şener ve Ercan Taner Exxen’de Avrupa maçlarını anlatacak.

Geçtiğimiz haftalarda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Lig yayın haklarını 3 yıllığına satın aldığını duyuran Exxen platformunun maçları kimlere anlattıracağı merak konusuydu. 

Kadrosunda spor spikeri barındırmayan Acun Medya’nın Avrupa maçları için atacağı adım belli olmaya başladı. Asist Analiz’in özel haberine göre Avrupa maçları spiker kadrosunda Melih Gümüşbıçak, Ertem Şener ve Ercan Taner yer alacak. Bu isimlerin yanına birkaç isim daha eklemesi beklenen Exxen, böylece Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Lig maratonuna hazır olacak.

Melih Gümüşbıçak’ın D-Smart’taki Yayınlarına Devam Etmesi Bekleniyor


Yeni sezonda Exxen ile anlaştığı iddia edilen Melih Gümüşbıçak, geçtiğimiz yıl D-Smart ile birlikte ekranlara geri dönmüştü. Youtube’da Play Spor kanalında da birçok programa imza atan Gümüşbıçak’ın bu kanallarda yapacağı programlara devam etmesi bekleniyor.

Exxen’de Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Lig maçlarını anlatacağı belirtilen Melih Gümüşbıçak, Türkiye’nin maçlarının TV8’de yayınlandığı dönem Acun Medya’da spikerlik yapmıştı. 

Ertem Şener ve Ercan Taner Spikerliğe Geri Dönüyor


Ertem Şener, geçtiğimiz yıllarda Şampiyonlar Ligi maçlarını anlatmış ama son dönemde Beyaz TV ve TV100’de programlarla futbolseverlerin karşısına çıkmıştı. 2020 yılının ikinci yarısında Uçankuş TV’de Portekiz Ligi maçlarını da dönem dönem anlatan Şener, Exxen ile anlaşması durumunda Şampiyonlar Ligi arenasına geri dönecek.

Ercan Taner ise Covid-19 sonrası spikerlik yapamayacağını açıklamıştı. Bu sebeple beIN Sports’tan ayrılan Taner, yaklaşık 2 sezon sonra spikerliğe geri dönmüş olacak. Halihazırda Nutspor Youtube kanalında birçok programa imza atan Taner’in, temsilcilerimizin maçlarında mikrofon başına geçmesi bekleniyor.

Herkesin Maçları İzlemesini Sağlayacağım


Geçtiğimiz günlerde Hürriyet’ten Orkun Ün’ün sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, yayın haklarını satın aldığı organizasyonlar hakkında açıklamalarda bulundu. Exxen platformunda maçları herkesin izlemesini istediğini belirten Ilıcalı, 25 TL’den başlayan fiyatlar belirleneceğini açıkladı.

Spiker kadrosunu da yavaş yavaş şekillendiren Exxen platformunun önümüzdeki aylarda spor içeriklerini arttırması bekleniyor.