Bayern Münih-Ajax Hazırlık Maçı TRT Spor’da

21.07.2021 - 16:20

Bayern Münih-Ajax Hazırlık Maçı TRT Spor’da

Dünyanın iki dev kulübü hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Bayern Münih-Ajax hazırlık maçı, 24 Temmuz Cumartesi 17.30’da TRT Spor’da.

Yaz aylarını en hareketli geçiren spor kanalı olan TRT Spor, sürprizlerine devam ediyor. Haziran ayında Euro 2020 heyecanını birkaç sorun dışında futbolseverlere aktaran TRT, Temmuz ayında da olimpiyat heyecanını sporseverlerle buluşturuyor. Bir yandan bu dev organizasyon yayınlanırken bir yandan da önemli hazırlık turnuvaları ve maçları ekranlara geliyor. Bu maçlardan biri dünyanın iki dev kulübü Bayern Münih ile Ajax arasında oynanacak. Bayern Münih-Ajax hazırlık maçını, Cumartesi 17.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Nagelsmann Yönetiminde İlk Hazırlık Maçı Tatsız Geçti


Bayern Münih, yeni sezona Nagelsmann yönetiminde hazırlanıyor. Hoffenheim ve Leipzig’de başarılı sezonlar geçiren Nagelsmann’ın bir üst seviyede neler yapacağı merak konusu. Geçtiğimiz haftalarda hazırlıklarına başlayan Bayern Münih, Nagelsmann yönetimindeki ilk hazırlık maçında Köln ile karşılaştı. Mücadele 3-2 Köln üstünlüğüyle sona erdi.

Bayern Münih’te önümüzdeki günlerin transfer noktasında da hareketli geçmesi bekleniyor. Lewandowski’nin takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

Ajax Yeni Sezona Hazır


Eredevise’nin en güçlü şampiyonluk adaylarından Ajax, yeni sezon öncesinde 4 hazırlık maçı yaptı. Bu karşılaşmaların 3’ünü kazanan Ajax, son hazırlık maçında Anderlecht’i 2-0 ile geçerek lige hazır bir görüntü ortaya koydu.
Transfer piyasasında birçok oyuncunun adı Ajax ile anılmasına rağmen şu an için Ajax’ın en ciddi transferi Steven Berghuis oldu. İlerleyen günlerde birkaç hamle daha yapmaları bekleniyor.

İki Ekibin Maçları Gollü Geçiyor


Bayern Münih ile Ajax son dönemde Şampiyonlar Ligi arenasında karşı karşıya geldi. 2018 yılında oynanan maçlar 3-3 ve 1-1 sona erdi. İki ekibin birbirleriyle oynadığı son 5 maçta toplam 23 gol atıldı.

İkinci hazırlık maçında galibiyetle tanışmak isteyen Bayern Münih ile hazırlık maçlarında iyi bir görüntü oraya koyan ve yine Eredevise’nin en güçlü şampiyonluk adayı olarak görülen Ajax arasındaki bu hazırlık maçını, Cumartesi 17.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.