Floyd Mayweather-Logan Paul Maçı S Sport Plus’ta

28.05.2021 - 09:41

Floyd Mayweather-Logan Paul Maçı S Sport Plus’ta

Boksa ilgi duyan, duymayan herkesin merakla beklediği Floyd Mayweather ile Logan Paul arasındaki gösteri maçının Türkiye yayıncısı belli oldu. 7 Haziran 03.00’te başlayacak olan mücadeleyi, S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Aktif boksu bırakan ama gösteri maçlarında boy göstermeye devam eden Floyd Mayweather, Conor McGregor karşılaşması sonrasında Youtube’da milyonların takip ettiği Logan Paul ile bir gösteri maçına çıkacak. Geçtiğimiz dönemde başka bir Youtuber KSI ile boks maçına çıkan Logan Paul’un kariyerinde mağlubiyet yüzü görmeyen Mayweather karşısında neler yapacağının yanıtı ise S Sport Plus’ta verilecek. Mayweather-Paul karşılaşmasını, 7 Haziran 03.00’ten itibaren S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Mayweather-Paul karşılaşması dâhil dünyanın sporunu tek çatı altında takip etmek için buraya tıklayın.

S Sport Plus Twitter’dan Mayweather-Paul Yayınını Duyurdu


Türkiye’de geniş spor içeriğiyle dikkat çeken S Sport Plus, Maywaeather ile Paul arasındaki karşılaşmayı yayınlayacağını Twitter hesabından duyurdu. S Sport Plus’ın yaptığı paylaşım şu şekilde:


Boksa ilgi duyan, duymayan herkesin dört gözle beklediği maça sayılı günler kaldı! YouTube dünyasından ringe uzanan Logan Paul'un rakibi, efsane boksör Floyd Mayweather! Tüm dünyanın beklediği dev maç, Türkiye'de SADECE S Sport Plus'ta






Karşılaşmayı İstediğim Zaman Bitireceğim


Profesyonel kariyerinde herhangi bir mağlubiyet yüzü görmeyen Mayweather, maçla ilgili görüşlerini paylaştı. Maçta herhangi bir stratejisi olmayacağını belirten Mayweather, istediği zaman maçı bitirebileceğini iddia etti.

Logan Paul maçı için bir stratejim yok. Sadece oraya gideceğim. İstersem ilk rauntta, istersem de ikinci rauntta maçı bitireceğim. Her şey tamamen bana bağlı.

Logan Paul ise Men’s Journal’e verdiği röportajda Mayweather karşılaşması sonrasında kimsenin artık boks yeteneklerinden şüphe edemeyeceğini belirtti.

Henüz hiçbir maçta bileği bükülmeyen Floyd Mayweather ile beklenenden çok daha iddialı açıklamalar yapan Logan Paul arasındaki müsabakayı, 7 Haziran 03.00’ten itibaren S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

S Sport Plus’a üye olmak ve Mayweather-Paul karşılaşması başta olmak üzere birçok müsabakayı izlemek için buraya tıklayın.