Anadolu Efes-Barcelona Euroleague Finali 30 Farklı Ülkeden Naklen Yayınlanacak

29.05.2021 - 07:02

Anadolu Efes-Barcelona Euroleague Finali 30 Farklı Ülkeden Naklen Yayınlanacak

Euroleague’de finalin adı Anadolu Efes-Barcelona oldu. Bu dev final, tam 30 farklı ülkeden basketbolseverlerle buluşacak.

Covid-19 gölgesinde geçen Euroleague’de sezon finali Pazar günü yapılacak. Yarı finalde CSKA Moskova’yı elemeyi başaran temsilcimiz Anadolu Efes ile Higgins’in son saniye basketiyle gülen Barcelona arasındaki final karşılaşması, tam 30 farklı ülkeden naklen yayınlanacak. Türkiye’deki yayıncı ise beIN Sports.

Doğu Avrupa Ülkeleri Maça İlgi Gösteriyor


Spor organizasyonlarının ilgi ile karşılandığı Doğu Avrupa’da yine birçok ülke Euroleague finalini yayınlanacak. Doğu Avrupa’daki yayıncılar şu şekilde:

Sport Klub: Kuzey Makedonya, Sırbistan, Karadağ, Hırvatistan, Slovenya

Setanta Sports: Ukrayna, Ermenistan, Kazakistan, Moldova

MATCH! Igra: Rusya

Orange Sports: Slovakya

Nova Sports: Yunanistan, Güney Kıbrıs

MAX Sport: Bulgaristan

O2TV Sport: Çekya

Silk Universal: Gürcistan

Polsat Sports: Polonya

Kujtesa: Kosova

İspanya’daki Yayıncı DAZN

Son dönemde dünyanın dört bir yanında farklı içerikleri sporseverlerle buluşturan Dazn, İspanya’daki resmi yayıncı oldu. Bunun dışında İsrail, Portekiz, Almanya ve Fransa’da da mücadele ekranlara gelecek.

Dazn: İspanya

Magenta Sport: Almanya

5 Plus: İsrail

Sport TV: Portekiz

RMC Sport: Fransa

İskandinav ve Baltık Ülkeleri de Maça İlgi Gösteriyor


Avrupa’da basketbola en çok ilgi gösteren Litvanya ve diğer Baltık ülkeleri de mücadeleyi ekranlara getirecek. Bunun dışında İsveç, Norveç, Finlandiya ve Danimarka’da da karşılaşma naklen yayınlanacak.

TV3 Sport: Litvanya, Estonya, Letonya

ViaPlay: Finlandiya, Norveç, İsveç, Danimarka

Şampiyon beIN Sports HD 3’te Belli Olacak


İlk 3 çeyrek kusursuz bir oyun ortaya koyan Anadolu Efes, son çeyrekte bocalamasına rağmen CSKA Moskova’yı elemeyi başardı. Sezonun özellikle ikinci yarısında kusursuza yakın bir performans gösteren Anadolu Efes, geçtiğimiz sezon yarım kalan hikayeyi tamamlamak istiyor.

Barcelona ise ritim bulmakta zorlandığı sezonda bir şekilde adını finale yazdırmayı başardı. Yarı finalde Milano karşısında özellikle üçüncü çeyrekte hücumda zorlanan ve bir ara 8 farkla geri düşen Barcelona, sona saniyede Higgins’in basketiyle adını finale yazdırdı.

Anadolu Efes-Barcelona Euroleague final karşılaşmasını, Pazar günü 21.30’dan itibaren beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.