Galatasaray-Beşiktaş Derbisi 21 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

07.05.2021 - 11:17

Galatasaray-Beşiktaş Derbisi 21 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

Türkiye Süper Ligi 2020/21 sezonunun son derbisi Cumartesi günü 20.30’da oynanacak. Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki bu dev müsabaka, 21 farklı ülkeden sporseverlerle buluşacak.

Spor Toto Süper Ligi’nde şampiyonluğun düğümünü çözecek Galatasaray-Beşiktaş derbisinin yabancı yayıncıları belli oldu. Son dönemde olduğu gibi bu dev derbi yine dünyanın dört bir yanından ilgi ile karşılanacak. Mücadelenin 21 farklı ülkede futbolseverlerle buluşması bekleniyor.

Balkanlarda Sport Klub Derbiyi Ekranlara Getirecek


Galatasaray-Beşiktaş derbisi Avrupa’nın birçok ülkesinde naklen yayınlanacak. Balkanlarda birçok ülkede Sport Klub tarafından ekranlara getirilecek bu mücadelenin Avrupa’daki yayıncıları şu şekilde sıralanıyor:

SportKlub: Slovenya, Kuzey Makedonya, Karadağ, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan

beIN Sports FR: Fransa

Digi Sport 2: Çekya, Slovakya

Sport 1: Macaristan

Sport 4: İsrail

Sport 5: Portekiz

Tring Sport: Arnavutluk

Look Sport: Romanya

K Sport: Kosova

DAZN ve QQ Sport Asya’daki Yayıncıları


Bu sezon Spor Toto Süper Lig’deki tüm büyük karşılaşmalarda olduğu gibi Galatasaray-Beşiktaş mücadelesi de Asya’da iki farklı kanaldan futbolseverlerle buluşacak. Asya’daki yayıncılar şu şekilde:

DAZN: Japonya

QQ Sports: Çin

Amerika Kıtasındaki Yayıncılar Değişmedi


Bu sezon başta ABD ve Kanada olmak üzere Amerika kıtasında da Süper Lig maçlarının heyecanı yaşandı. Brezilya ve Kolombiya’da ekranlara gelecek olan dev derbinin kıtadaki yayıncıları şu şekilde:

beIN Sports: Kanada ve ABD

DAZN: Brezilya

Win Sports: Kolombiya

Kritik Mücadele beIN Sports HD 1’de


Spor Toto Süper Ligi’nde zirvedeki kritik Galatasaray-Beşiktaş mücadelesi, beIN Sports HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Cumartesi günü 20.30’dan itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından mücadeleyi takip edebilirsiniz.

Tüm mücadelelerin aynı saatte başlayacağı 40’ncı haftada karşılaşmaların heyecanı beIN Sports ekranlarında yaşanacak. Ankaragücü-Fenerbahçe beIN Sports HD 3, Trabzonspor - Antalyaspor beIN Sports HD 4, BB Erzurumspor-Kasımpaşa beIN Sports Max HD 1 ve Sivasspor-Başakşehir karşılaşması beIN Sports Max HD 2 ekranlarından yayınlanacak. Kalan mücadeleler ise beIN Connect uygulamasından izlenebilecek.