Burgos-Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi Finali Şifresiz Tivibu Spor’da

07.05.2021 - 21:13

Burgos-Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi Finali Şifresiz Tivibu Spor’da

FIBA Şampiyonlar Ligi finalinin ekranlara geleceği adres belli oldu. 9 Mayıs Pazar günü 19.00’da başlayacak olan SP Burgos-Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi final mücadelesini, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Covid-19 gölgesinde geçen birçok spor organizasyonundan biri olan FIBA Şampiyonlar Ligi’nde sona gelindi. Cuma günü oynanan yarı final karşılaşmaları sonrasında finalin ismi belli oldu. 

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu SP Burgos ile temsilcimiz Pınar Karşıyaka şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. SP Burgos-Pınar Karşıyaka karşılaşmasını, Pazar günü 19.00’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Son Şampiyon İkinci Yarıda Oyuna Ağırlık Koydu


Geçtiğimiz sezon AEK’i mağlup ederek şampiyonluğa uzanan SP Burgos, bu yıl da kupanın favorileri arasında yer alıyordu. Çeyrek finalde Holon’u mağlup etme başarısı gösteren SP Burgos, yarı finalde kötü başladığı mücadelede Strasbourg’u eledi ve adını finale yazdırdı.

Strasbourg karşısında özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla dikkat çeken Burgos, verilen hücum ribauntları dışında kusursuz bir savunma yaptı ve mücadeleyi 81-70 kazanarak finale yükselme başarısı gösterdi.

Her Şeyi Yapabiliriz


Temsilcimiz Pınar Karşıyaka ise Zaragoza karşısında kusursuz bir ilk çeyrek oynadıktan sonra, ikinci çeyreğin ilk bölümünü hücumda sorunlar yaşayarak geçirdi. İkinci çeyrekte ilk 6 dakika sadece Taylor’dan gelen üç sayı ile geçen Pınar Karşıyaka, üçüncü çeyrekte de hücumda sorunlar yaşayınca geri düştü.

Son çeyrekle birlikte tekrar ayağa kalkmayı başaran Pınar Karşıyaka, güçlü Zaragoza’yı eleyerek adını finale yazdırdı. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Ufuk Sarıca ise şu ifadeleri kullandı:

Geçen sene olduğumuz yerden daha iyiyiz, final oynayacağız ve bunu Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız, bu önemli. Biz savaşçı bir takımız. Her şeyi yapabiliriz.

Karşılaşmanın Heyecanı Tivibu Spor’da


Sezon başında FIBA Şampiyonlar Ligi yayın haklarını alan Tivibu Spor, sezon boyunca birçok mücadeleyi basketbolseverlerle buluşturdu. 8’li finali şifresiz olarak yayınlayan Tivibu Spor, final karşılaşmasını da aynı şekilde şifresiz olarak ekranlara getirecek.

Pazar günü 19.00’daki SP Burgos-Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi final mücadelesini, Tivibu Spor ve Tivibu Spor Youtube kanallarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.