Villarreal-Manchester United Avrupa Ligi Finali Şifresiz Yayınlanacak

07.05.2021 - 01:38

Villarreal-Manchester United Avrupa Ligi Finali Şifresiz Yayınlanacak

Avrupa Ligi’nde final heyecanı beIN Sports Haber ekranlarında yaşanacak. 26 Mayıs 22.00’deki Villarreal-Manchester United finalini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

RTÜK kuralları gereği Avrupa kupaları mücadeleleri yarı final karşılaşmalarından itibaren şifresiz olarak yayınlanmak zorunda. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi yayıncısı beIN Sports da yarı finallerden itibaren şifresiz yayınlara imza atmaya başladı. Bu bağlamda Avrupa Ligi final mücadelesi de şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. 26 Mayıs günü 22.00’deki Villarreal-Manchester United karşılaşmasını, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Emery 5’inci Kez Finalde


Avrupa Ligi’ni en fazla kazanan teknik adam olma başarısı yakalayan Emery, bu başarının tesadüf olmadığını bu sezon bir kez daha kanıtladı. Sivasspor’un da bulunduğu grupta sadece 1 beraberlik alan ve 5 maçını kazanan Villarreal, sırasıyla Salzburg, Dinamo Kiev, Dinamo Zagreb ve Arsenal’i elemeyi başardı.

UEFA Avrupa Ligi’nde henüz mağlubiyet görmeyen Villarreal, finalde güçlü rakibi Manchester United’ı geçerek kupaya uzanmak istiyor.

Manchester United Yarı Final İlk Maçından İşi Bitirdi


Şampiyonlar Ligi’nde Medipol Başakşehir ile aynı grupta yer alan ve grupta hayal kırıklığı yaratarak üçüncü olan Manchester United, UEFA Avrupa Ligi’nde sorunsuz bir şekilde yoluna devam etti. Real Sociedad, Milan, Granada ve Roma’yı eleme başarısı gösteren Manchester United, yarı finalde ilk maçta işi bitirdi.

Roma karşısında, İngiltere’de ikinci yarıda bulduğu 5 golle 6-2 kazanan Manchester United, ikinci maçta 3-2 mağlup olmasına rağmen adını finale yazdırdı.

4 Resmi Maç da 0-0


Manchester United ile Villarreal 2005 ve 2008 yıllarında Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya geldiler. Oynanan 4 mücadele de 0-0’lık sonuçla bitti. İki ekip de rakibine karşı ilk galibiyetini finalde almaya çalışacak.

Yenilgisiz olarak finale kadar gelen Villarreal ile birçok kişiye göre ikinci turlardan itibaren kupanın favorisi olarak görülen Manchester United arasındaki UEFA Avrupa Ligi final karşılaşmasını, 26 Mayıs 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.