Zaragoza-Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Mücadelesi Şifresiz Tivibu Spor'da

06.05.2021 - 20:04

Zaragoza-Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Mücadelesi Şifresiz Tivibu Spor'da


Pınar Karşıyaka ile Zaragoza arasındaki FIBA Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelesi, şifresiz olarak Tivibu Spor’da. Zaragoza-Pınar Karşıyaka karşılaşmasını, yarın 19.00’dan itibaren Tivibu Spor ve Tivibu Spor Youtube kanallarından takip edebilirsiniz.

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde 8’li final heyecanı Çarşamba günü oynanan mücadelelerle başladı. Çeyrek finalde Nymburk’u elemeyi başaran temsilcimiz Pınar Karşıyaka, güçlü Zaragoza ile eşleşti. Çeyrek finalden 3 mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan Tivibu Spor, yarı finalleri de şifresiz olarak ekranlara getirmeye karar verdi. Bu bağlamda yarın oynanacak Zaragoza-Pınar Karşıyaka mücadelesini, 19.00’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Zaragoza Ev Sahibi Nizhny’i Geçmeyi Başardı


Kupanın favorileri arasında gösterilen Zaragoza, çeyrek finalde 8’li finalin ev sahibi olan Nizhny ile karşılaştı. Sezon boyunca tempolu basketbol oynamaya çalışan Nizhny’i ilk çeyrek sonrasında durdurmayı başaran Zaragoza, mücadeleyi 86-78 kazanarak adını finale yazdırdı.

Nizhny karşısında oldukça iyi bir performans gösteren ve takımının galibiyetinde önemli bir rol oynayan Dylan Ennis, bu karşılaşmada da Zaragoza’nın en önemli kozu olacak.

Dengede Giden Mücadele Pınar Karşıyaka’nın


Temsilcimiz Pınar Karşıyaka ise Nymburk ile kozlarını paylaştı. Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanan bu karşılaşmada son çeyreğin son bölümüne kadar denge bozulmadı. Bir takımın 4 sayıdan fazla fark yakalayamadığı mücadelede, son bölümde iyi savunma yapan Pınar Karşıyaka maçı kopardı ve mücadeleyi 84-73 kazanarak adını finale yazdırdı.

Kritik anlarda önemli bir rol oynayan Metecan Birsen ve sezon boyunca aynı istikrarda oyun oynamayı başaran M’Baye, Nymburk karşısında alınan galibiyetin önemli mimarları oldular.

Yarı Finalin Diğer Ayağı Burgos-Strasbourg


Zaragoza-Pınar Karşıyaka mücadelesinin hemen ardından yarı finalin ikinci karşılaşması oynanacak. Holon’u geçmeyi başaran Burgos ile Tenerife karşısında uzatmalarda galip gelen Strasbourg arasındaki bu mücadele de Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Turnuvada 3’üncülük mücadelesi Pazar günü 16.00’da, final ise aynı gün 19.00’da oynanacak. Bu iki mücadelenin de şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olması bekleniyor.