7-8-9 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

06.05.2021 - 18:55

7-8-9 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Liglerde son haftalara girilirken kritik müsabakaların oynanacağı 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde öne çıkan karşılaşmaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününe NBA’den iki dev karşılaşma ile başlıyor ve kapanışı Ligue 1’de bir derbi ile yapıyoruz. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

02.30 Dallas Mavericks-Brooklyn Nets: Porzingis’in yokluğunda ilk 6’ya tutunmaya çalışan Dallas, iki Milwaukee maçında da mağlup olan Brooklyn ile karşılaşıyor. Normal sezonun son bölümündeki kritik karşılaşmalardan Dallas-Brooklyn mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus platformlarından takip edebilirsiniz.

05.00 LA Clippers-LA Lakers: Davis ve LeBron’un sakatlandığı dönemi görece iyi geçiren Lakers, son dönemde üst üste mağlubiyetler alarak ilk 6’yı tehlikeye attı. Davis geri dönse de son Denver maçı dışında çok iyi gözükmedi. LeBron James’in ise bu maçta oynayıp oynamayacağı net değil. Clippers ise ilk 3’te kalmak istiyor. Birçok kişiye göre şampiyonluğun en güçlü iki adayının bu keyifli kapışmasını, S Sport ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

22.00 Lens-Lille: Otoritelere göre Lille için şampiyonluk yolu Lens deplasmanında geçiyor. Lens ise bu sezon çıktığı ligde Avrupa kupalarına katılmak istiyor. Gergin geçmesi beklenen Kuzey Derbisini, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü 4 tane kalburüstü futbol maçı bulunuyor. Bu maçlardan Manchester City-Chelsea karşılaşmasını ise dışarıda bırakmak durumunda kaldık. Kalan karşılaşmalar şu şekilde sıralanıyor:

16.30 Borussia Dortmund-Leipzig: Bitti denilen Şampiyonlar Ligi şansını üst üste aldığı galibiyetlerle son haftalara taşıyan Dortmund, ligde iddiasız kalan Leipzig’i konuk ediyor. Dortmund’un maçı kaybetmesi, muhtemelen sezonu da kaybetmesi anlamına gelecek. Bu kritik randevuyu, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

17.15 Barcelona-Atletico Madrid: İspanya’da mantık sınırlarını zorlayan bir şampiyonluk yarışı var. Bu yarışın en kritik randevusunda Barcelona ile Atletico Madrid kozlarını paylaşacak. İki takım da son haftalarda çok iyi bir oyun ortaya koymuyor. Bununla birlikte bu maçı kazananın kalan haftalarda hata yapmayacağına inanılıyor. Bu dev karşılaşmayı; Spor Smart ve S Sport Plus platformunda izleyebilirsiniz. 

20.30 Galatasaray-Beşiktaş: Şampiyonluğun sıkışıp kaldığı bir diğer maç da Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak. Beşiktaş kaybetse dahi şampiyonlukta birinci favori olarak kalacak. Galatasaray’ın kazanamadığı senaryolarda ise Galatasaray’ın şampiyonluk şansı kalmayacak. Galatasaray-Beşiktaş derbisini, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününe yine NBA ile başlıyoruz. Günün devamında ise Serie A’da iki kritik karşılaşma bizleri bekliyor.

05.00 Denver Nuggets-Brooklyn Nets: Jamal Murray’nin sezonu kapatması sonrasında ne yapacağı merak edilen Denver, aldığı sonuçlarla hâlen şampiyonluk için aday olabileceğini gösterdi. Michael Porter Jr’ın savunmada eksi yazmasına rağmen iyi bir yüzdeyle şut atması, Gordon’ın takıma adapte olması, Campazzo’nun enerjisi ve Jokic’in liderliğiyle ilk 4’te bitirmeyi garantileyen Denver’ın Brooklyn karşısında neler yapacağının yanıtı saat 05.00’te S Sport ve S Sport Plus ekranlarında verilecek.

16.00 Benevento-Cagliari: Serie A’da küme düşmeme yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Benevento, Cagliari’yi konuk ediyor. Sezonun ortasında iyi futbol oynayan Benevento, son 15 maçta yalnızca 1 kere kazanabildi. Cagliari ise Semplici’nin göreve gelmesi sonrasında hem iyi oyun oynuyor hem de iyi sonuçlar alıyor. Kaybedenin küme düşme ihtimalinin artacağı bu mücadeleyi, beIN Sports Max HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Juventus-Milan: Sezon başında iyi oynayan ama haftalardır amiyane tabirle idare eden Milan, son yılların en kötü sonuçlarını alan Juventus’a konuk oluyor. Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılma yarışını doğrudan etkileyecek bu dev maçı, beIN Sports Max HD 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ekranlarında Spor Toto 1. Lig maçları futbolseverlerle buluşacak. Pazar günü 18.00’den 22.30’a kadar yaşanacak bu serüveni şifresiz olarak takip edebilirsiniz. Aynı şekilde beIN Sports Haber ekranlarında da bu maçların heyecanı şifresiz olarak yaşanacak.

TRT Spor 2 ekranlarında Cumartesi günü 14.00’teki Düzce Bld-Merkezefendi Bld Türkiye Basketbol 1. Ligi son hafta karşılaşması şifresiz olarak ekranlara gelecek. Ayrıca Pazar 15.15’teki Anadolu Efes-Darüşşafaka BSL erteleme maçı da TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

A Spor ise Cumartesi günü 16.30’daki Wolfsburg-Union Berlin mücadelesini şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturacak.

Tivibu Spor, Fenerbahçe-Galatasaray Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisini ve FIBA Şampiyonlar Ligi Final Four karşılaşmalarını şifresiz olarak yayınlayacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Alaves-Levante: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

1 Play Sports Youtube: Singapur Premier Ligi

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

CEV Avrupa Şampiyonası Elemeleri: European Volleyball Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.