2020-21 Euroleague 34’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

05.04.2021 - 22:26

2020-21 Euroleague 34’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de normal sezonun son haftasında ekranlara gelecek şifresiz maç belli oldu. 9 Nisan Cuma günü 21.45’teki Milano-Anadolu Efes mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Euroleague’de normal sezonun son haftasına girildi. Play off eşleşmelerinin belli olacağı son haftada beIN Sports, ekranlara şifresiz olarak getireceği maçı açıkladı. 34’üncü haftada Cuma günü 21.45’te başlayacak olan Milano-Anadolu Efes karşılaşmasını, beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Milano’da Hedef İlk 4

Euroleague’in iddialı ekiplerinden Milano’da son haftalar öncesinde hedef ilk 4. Geçtiğimiz hafta önce Kızılyıldız ile karşılaşan Milano, ardından Panathinaikos’a konuk oldu. Kızılyıldız’ı farklı geçen Milano, Panathinaikos karşısında hesapta olmayan bir mağlubiyet aldı.

33 hafta itibarıyla 20 galibiyeti bulunan Milano, çift haneli farklarla öne geçtiği Panathinaikos mücadelesini kaybedince ilk 4’ü riske attı. Milano, Anadolu Efes karşısında kazanması durumunda play offlara saha avantajını elinde bulundurarak girecek.

Anadolu Efes İlk 3’ü Garantiledi

Euroleague çift maç haftasında önce Panathinaikos’u konuk eden Anadolu Efes, ardından Baskonia’ya konuk oldu. İki maçı da kazanmayı başaran Anadolu Efes, son haftalar öncesinde ilk 3’ü garantiledi. Özellikle Baskonia karşılaşmasının uzatma dakikalarında oynadığı oyunla dikkat çeken Anadolu Efes, bu sezon 33 maç sonunda 22 galibiyetle 3’üncü sırada yer alıyor.

Bu maç özelinde ciddi bir iddiası bulunmayan Anadolu Efes, play offlar öncesinde rakibini mağlup ederek, tüm rakiplere gözdağı vermek isteyecek. 

İlk Maç Milano’nun

Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi Milano 72-69 geçmeyi başarmıştı. Son dönemde oynadıkları maçlarda çıkan skorların aksine kısır bir maç sonunda temsilcimizi geçen Milano, bu maçta da bunu tekrar ederek sezonu ilk 4’te bitirmek ve play offlarda ev sahibi avantajını almak istiyor.

Play offu garantileyen Milano ile Anadolu Efes’in bu keyifli kapışmasını, Cuma günü 21.45’ten itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.