13-14-15 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

12.11.2020 - 23:41

13-14-15 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Futbolda milli maçların oynanacağı 13-14-15 Kasım tarihlerinde öne çıkan müsabakaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü 1 futbol, 2 basketbol mücadelesini listeye aldık. Birbirlerinin alternatifi olabilecek bu karşılaşmalar şu şekilde:

20.00 Türkiye U21-Avusturya U21: Grupta bir iddiamız kalmasa da son dönemde daha derli toplu bir oyun ortaya koyuyoruz. Öte yandan bu mücadele Avusturya için mutlak kazanılması gereken bir mücadele. Keyifli geçmeye aday bu karşılaşmayı, 20.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.00 Kızılyıldız-Real Madrid: Sezon başından bu yana felaket bir oyun ortaya koyan Real Madrid, artık bir seri yakalamak zorunda. Öte yandan Kızılyıldız için de benzer şeyler geçerli. Bu eğlenceli Euroleague karşılaşmasını, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Panathinaikos-Anadolu Efes: Sadece 1 kez kazanabildiği Panathinaikos deplasmanına eksik bir kadro ile çıkacak olan Anadolu Efes’te hedef galibiyet. Son birkaç maçtır daha iyi bir oyun ortaya koyan Anadolu Efes’in mücadeleyi hiçbir zaman bırakmayan Panathinaikos karşısında neler yapacağının yanıtı 22.00’de beIN Sports Haber ekranlarında verilecek.

Cumartesi Tavsiyeleri

Listenin yine kısıtlı olduğu Cumartesi gününden sizler için seçtiğimiz üç mücadele şu şekilde:

18.00 Türkiye-Sırbistan: Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası elemelerinde Türkiye, Sırbistan ile karşılaşıyor. Grupta oynadığımız iki maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldık. Bu maçı kazanmamız durumunda tekrar grupta iddialı konuma geçeceğiz. Kritik mücadele, 18.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

20.00 Darüşşafaka Tekfen-Galatasaray Doğa Sigorta: Koç değişikliği sonrasında Bakken Bears’ı yenmeyi başaran Galatasaray Doğa Sigorta, ligde de bir seri yakalama peşinde. Benzer bir amaç Darüşşafaka Tekfen için de geçerli. Beklentilerin altında sonuçlar alan bu iki takımın mücadelesini, 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.45 Portekiz-Fransa: Çok ilgi çekici bir turnuva olmayan Uluslar Ligi’nin en ilgi çekici eşleşmelerinden biri Portekiz-Fransa. Kazananın grup lideri olacağı bu mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise F1 heyecanı tüm Türkiye’yi saracak. Ayrıca Uluslar Ligi’nde de kritik mücadeleler oynanacak. Pazar gününün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

03.00 Paul Felder-Rafael Dos Anjos: Yaklaşık 1 yıldır dövüşmeyen iki isim hafifsıklet mücadelesinde karşı karşıya geliyorlar. Son müsabakalarda istediklerini sonuçları alamayan Felder ile Dos Anjos arasındaki bu heyecan seviyesi yüksek UFC karşılaşması, S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak. 

13.10 Formula 1 Türkiye Grand Prix: 9 yıl aradan sonra Formula 1 yeniden Türkiye’de. Bu heyecan ise S Sport ve S Sport Plus platformunda. Ayrıca S Sport, bu yarışı şifresiz olarak uyduya açık bir şekilde de yayınlayacak. Pazar günü 13.10’dan itibaren bu heyecana S Sport’tan ortak olabilirsiniz. 

20.00 Türkiye-Rusya: Türkiye, Uluslar Ligi’nde ya tamam ya devam mücadelesine Rusya karşısında çıkıyor. Son dönemde iyi futbol ortaya koyan ama bunu galibiyete dönüştüremeyen Türkiye’nin Rusya karşısındaki sınavı, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Haftanın Şifresiz Maçları

Futbolda milli maç arası olduğunda şifresiz maç sayısı otomatik olarak düşüyor. Bu haftanın şifresiz maçları ise şu şekilde sıralanıyor:

Cuma günü 20.00’de A Spor ekranlarında Türkiye-Avusturya U21 Avrupa Şampiyonası eleme maçıyla şifresiz maç yayınlarına adım atıyoruz.

Cuma günü 22.00’de ise beIN Sports Haber ekranlarında Panathinaikos-Anadolu Efes mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak. 

TRT Spor 2 ekranlarında TVF Sultanlar Ligi, TVF Efeler Ligi maçlarıyla birlikte Cumartesi günü 18.00’de Türkiye-Sırbistan Kadınlar Basketbol Avrupa Şampiyonası eleme maçı ve aynı gün 20.00’de Darüşşafaka Tekfen-Galatasaray Doğa Sigorta ING Basketbol Süper Ligi maçı şifresiz olarak yayınlanacak. Pazar günü 20.00’deki Anadolu Efes-Afyon Belediyesi maçı da TRT Spor 2 ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak.

TRT 1’de ise Uluslar Ligi’nde Pazar günü 20.00’de başlayacak olan Türkiye-Rusya mücadelesini şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Haftanın sürpriz şifresiz yayını ise S Sport cephesinden geldi. Formula 1 Türkiye Grand Prix’sini şifresiz olarak Pazar günü 13.10’dan itibaren izleyebilirsiniz.

Dijital platformlarda da birçok müsabaka yine şifresiz olarak ekranlara gelecek. Bu mücadeleler şu şekilde:

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

Nikaragua Liga Primera: Liga Primera Youtube 

İsviçre Basketbol Ligi: Swiss Basketball TV Youtube

Galler Cymru Premier Lig: Sgorio Youtube 

Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube

İtalya Serie C: Eleven Sports Italia Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.