ING Basketbol Süper Ligi 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

12.11.2020 - 12:46

ING Basketbol Süper Ligi 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 8’inci haftasında TRT Spor 2 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak maçlar belli oldu. Cumartesi günü 20.00’de Darüşşafaka Tekfen-Galatasaray Doğa Sigorta ve Pazar günü 20.00’de Anadolu Efes-Afyon Belediyesi maçları şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

Her hafta ING Basketbol Süper Ligi’nden iki maçı şifresiz olarak ekranlara getiren TRT Spor 2’de haftanın şifresiz maçları basketbolseverlerle paylaşıldı. Haftanın ilk şifresiz maçı Cumartesi günü 20.00’deki Darüşşafaka Tekfen ile Galatasaray Doğa Sigorta arasında oynanacak. İkinci şifresiz maç, aynı zamanda haftanın kapanış mücadelesi olan Anadolu Efes-Afyon Belediyesi karşılaşması oldu. Bu mücadeleyi de Pazar günü 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Darüşşafaka ve Galatasaray Kötü Gidişi Sonlandırmak İstiyor

Sezona hayal kırıklığı yaratarak başlayan Darüşşafaka Tekfen, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko karşısında farklı mağlup oldu. Hafta içi de İtalya deplasmanından istediği sonucu alamayan Darüşşafaka Tekfen, Galatasaray Doğa Sigorta mücadelesiyle çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Galatasaray Doğa Sigorta ise hafta içi uzun bir aradan sonra galip gelmeyi başardı. Ligde haftalardır kazanamayan sarı kırmızılılar, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Bakken Bears’ı 91-81 ile mağlup etti. Bu mücadelede sakatlanan Hamilton ve sakatlığı süren Barış Ermiş, Darüşşafaka Tekfen’e karşı forma giyemeyecekler.

Haftanın sonucu merakla beklenen mücadelelerinden Darüşşafaka Tekfen-Galatasaray Doğa Sigorta mücadelesini, Cumartesi günü 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes 8’de 8 Peşinde

Ligde iyi sonuçlar alan Anadolu Efes, oynadığı 7 maçı da kazanmayı başardı. Bununla birlikte oynanan basketbol, geçtiğimiz sezon oynanan basketbolun epey uzağında. Buna rağmen iyi sonuçlar almayı başaran Anadolu Efes, Afyon Belediyesi’ni de geçerek seriyi 8 maça çıkarmak istiyor.

Son iki haftayı galibiyetle kapatan Afyon Belediye ise ligde beklentileri aşan ekiplerin başında geliyor. 7 maç sonunda 4 galibiyet alan Afyon Belediyesi, Anadolu Efes’e ilk mağlubiyetini tattırmanın peşinde.

Haftanın kapanış mücadelesi olan Anadolu Efes-Afyon Belediyesi mücadelesini, Pazar günü 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.