2020-21 Euroleague 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

11.11.2020 - 20:38

2020-21 Euroleague 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de 8’inci haftanın şifresiz yayınlanacak mücadelesi belli oldu. 13 Kasım Cuma günü 22.00’de başlayacak olan Panathinaikos-Anadolu Efes mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de şifresiz maç yayınlarına son sürat devam eden beIN Sports, son haftalarda Cuma günü temsilcilerimizin maçlarını şifresiz olarak yayınlıyor. Bu hafta da geleneği bozmayan beIN Sports, Cuma günü oynanacak olan Panathinaikos-Anadolu Efes mücadelesinin şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı. Cuma günü 22.00’de başlayacak olan bu mücadele, beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Panathinaikos Beklentilerin Üstünde

Sezona geçtiğimiz yılların aksine daha düşük bütçeli bir kadro ile giriş yapan ve herkesin alt sıralarda olacağını tahmin ettiği Panathinaikos, 5 maçta iki galibiyet alabildi. Bununla birlikte hiçbir maçta oyundan kopmayarak mücadelenin içinde olacaklarını gösterdiler.

Fenerbahçe Beko’yu farklı geçen Panathinaikos, ilk hafta Khimki Moskova’yı mağlup etmişti. Kaybedilen Olympiakos, Barcelona ve CSKA Moskova maçlarında ise son ana kadar mücadeleyi sürdürdüler. Temsilcimiz Anadolu Efes karşısında da dirençli bir oyun ortaya koymaları bekleniyor.

Tibor Pleiss’ın Harika Oyunuyla Zorlu Engel Aşıldı

Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta Maccabi Tel Aviv’i konuk etti. Dunston, Larkin, Sertaç gibi isimlerin yer almadığı Anadolu Efes’te Tibor Pleiss da sakat sakat forma giydi. Bununla birlikte Pleiss oynadığı oyunla maça damgasını vurdu.

Maccabi karşısında dalgalı bir performans gösteren Anadolu Efes, 32 dakika forma giyen Pleiss’ın 20 sayı 9 ribauntluk özverili oyunuyla maçı 91-89 kazanmayı başardı. Maçtan sonra nasıl böyle bir performans gösterdiğini kendisinin de anlayamadığını belirten Pleiss, çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Efes’te Panathinaikos mücadelesinde Larkin, Dunston ve Sertaç’ın yine forma giymemesi beklenirken, Pleiss’ın durumu netlik kazanmadı.

2006 Yılından Bu Yana Deplasmanda Kazanamıyor

Anadolu Efes, Panathinaikos deplasmanlarında yıllardır çok iyi sonuçlar alamıyor. İlk ve son galibiyetini 2006 yılında alan Anadolu Efes, bu kötü istatistiği tersine çevirmeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz sezon oynanan mücadelede ise Panathinaikos, Anadolu Efes’i 86-70 geçmeyi başarmıştı.

Haftanın keyifli mücadelelerinden Panathinaikos-Anadolu Efes karşılaşmasını, Cuma günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.