30 Ekim-1 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

29.10.2020 - 21:39

30 Ekim-1 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

30 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında ekranlarda ve dijital platformlarda birçok müsabaka yer alacak. Bu tarihler arasında oynanacak keyifli mücadeleleri ve şifresiz maçları her hafta olduğu gibi sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü iki futbol ve bir basketbol maçı önerisinde bulunacağız. Öne çıkan karşılaşmalar şu şekilde:

20.00 Trabzonspor-Kasımpaşa: Kötü bir maç olma ihtimali var ama maçın kesinlikle bir hikayesi olacak. Puana her takımdan daha çok ihtiyacı olan Trabzonspor’da olası bir puan kaybında muhtemelen teknik direktör değişikliği yaşanacak. Gergin geçmeye aday olan bu mücadeleyi, 20.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Olympiakos-Anadolu Efes: Beklentilerin üstünde bir basketbol oynayarak lige başlayan Olympiakos ile beklentilerin epey gerisinde kalan Anadolu Efes arasındaki mücadele, önereceğimiz ikinci mücadele olacak. Anadolu Efes’te Larkin’in de forma giyme ihtimalinin olması basketbolseverleri bu maç özelinde biraz daha heyecanlandırıyor. Keyifli geçmeye aday Olympiakos-Anadolu Efes karşılaşmasını, 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

22.30 Schalke-Stuttgart: Maçın kaliteli geçip geçmeyeceği yine şüpheli ama Schalke’nin artık her maçında bir beklenti oluyor. Ligde son kazandıkları tarih Ocak 2020. Bu süreçte teknik direktör eskitmeye de devam ettiler. Tuhaf transfer hamleleri ve benzerleri derken ligin dibinde yer alıyorlar. Artık kazanmak zorunda oldukları bu Stuttgard maçında nasıl bir reaksiyon göstereceklerini bizler gibi merak ediyorsanız 22.30’dan itibaren soluğu S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda alabilirsiniz. 

Cumartesi Tavsiyeleri

Belki de son yılların en sönük Cumartesi programı karşımızda. Bu dar listede öne çıkardığımız müsabakalar şu şekilde:

15.15 Petkim Spor-Galatasaray: Sezon başından bu yana iyi basketbol oynayamayan ve kötü sonuçlar alan iki ekip, BSL 6’ncı haftasında karşı karşıya geliyorlar. İki ekibin de tempolu basketbol oynaması ve kazanmak zorunda olması beklentiyi arttıran unsurlar. Bu keyifli mücadeleyi, 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ve Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.30 Mönchengladbach-RB Leipzig: Tuhaf bir Şampiyonlar Ligi haftası geçiren iki ekip, kozlarını ligde paylaşacak. Gladbach, 87’inci dakikasına 2-0 girdiği Real Madrid mücadelesini 2-2 beraberlikle kapadı. Leipzig ise Manchester United tarafından domine edildi ve 5-0’lık mağlubiyet aldı. Hafta içi yine zorlu maçlar oynayacak iki ekibin bu mücadelesinin keyifli geçeceği inancındayız. Gladbach-Leipzig karşılaşmasını, 20.30’dan itibaren S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz. 

23.00 Alaves-Barcelona: 5 maçta 2 kez mağlup olan ve zirvenin uzağında kalan Barcelona, zor gol yiyen Alaves’e konuk oluyor. Hafta içi Juventus deplasmanında moral bulsa da Barcelona’nın oynadığı oyun çok iç açıcı değil. Kazanmak zorunda oldukları bu maçta yaşanabilecek bir puan kaybı, zirvenin iyiden iyiye uzağında kalmalarına sebep olacak. La Liga’da haftanın kritik mücadelelerinden Alaves-Barcelona mücadelesini, 23.00’ten itibaren Spor Smart ekranlarından ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz. 

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü daha keyifli mücadeleler ekranlarda olacak. Bu günde izlenebilecek organizasyonlar şu şekilde:

15.10 F1 İtalya Grand Prix: Güne yine F1 ile başlamak mantıklı görünüyor. Geçtiğimiz hafta rekoru kıra Hamilton, serisini devam ettirmenin peşinde olacak. Verstappen ise Mercedes’lere sorun çıkarma niyetinde. Bu keyifli yarışı, 15.10’dan itibaren S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

19.30 Manchester United-Arsenal: Haftanın sonucu merakla beklenen mücadelelerinin başında Manchester United-Arsenal mücadelesi geliyor. Bu sezon oynadığı tüm büyük maçlarda sorun yaşayan Arsenal ile sezona istediği gibi başlayamayan Manchester United arasındaki bu keyifli karşılaşma, S Sport ekranlarında ve S Sport Plus platformunda olacak. 

23.00 Lille-Lyon: Haftayı Fransa Ligue 1 ile kapatıyoruz. Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Zeki Çelik’in formasını giydiği namağlup Lille, geçtiğimiz hafta Monaco karşısında şov yapan Lyon’u konuk ediyor. Lyon yukarıya biraz daha yaklaşmak, Lille ise zirve takibini devam ettirmek istiyor. Bu keyifli mücadeleyi, 23.00’ten itibaren beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Şifresiz maçlar hem TV’de hem de dijital platformlarda sporseverlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Haftanın şifresiz maçları şu şekilde:

Cuma günü beIN Sports Haber ekranlarında 22.00’de başlayacak olan Olympiakos-Anadolu Efes mücadelesi, ilk şifresiz karşılaşma.

Cumartesi günü 17.30’da Bielefeld-Dortmund karşılaşması A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. 

Tivibu Spor ekranlarında ise üç karşılaşma şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Cumartesi günü 14.00’te Çankaya Üniversitesi-Hatay BB ve 17.30’da Beşiktaş-Galatasaray maçları şifresiz olarak yayınlanacak. Pazar günü 15.00’te ise İskoçya Premier Lig’den Kilmarnock-Rangers mücadelesini şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

TRT Spor 2 ekranlarında BSL’den iki maç şifresiz olarak yayınlanacak. Cumartesi 15.15’te Petkim Spor-Galatasaray ve Pazar günü 20.00’de Anadolu Efes-Büyükçekmece maçları basketbolseverlerle buluşacak. Ayrıca ATP Viyana Open maçları, TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi maçları yine TRT Spor 2 ekranlarında olacak. 

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında ise TFF 1. Lig maçları bu hafta da şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Dijital platformlarda ise listede radikal bir değişiklik yok. USL’de final maçıyla sezon biterken, diğer liglerde yine Youtube üzerinden maçlar şifresiz olarak yayınlanacak. Şifresiz maçlar listesi ise şu şekilde:

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

Nikaragua Liga Primera: Liga Primera Youtube 

USL:  USL Championship Youtube

Belarus Vysshaya Ligi: Belarus Vysshaya Youtube 

Litvanya A Lyga:  Delfi Sportas Youtube 

Galler Cymru Premier Lig: Sgorio Youtube 

İsviçre Basketbol Ligi: Swiss Basketball TV Youtube

Dijon-Bourges Basket: FIBA Youtube

Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.