ING Basketbol Süper Ligi 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

28.10.2020 - 15:22

ING Basketbol Süper Ligi 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 6’ncı haftanın programı açıklandı. 6’ncı haftada TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçlar; Cumartesi günü 15.15’teki Petkim Spor-Galatasaray ve Pazar günü 20.00’deki Anadolu Efes-Büyükçekmece mücadeleleri oldu.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 5’inci haftayla birlikte her hafta iki mücadele, şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanmaya başladı. 6’ncı haftanın programında yer alan şifresiz maçlar da geçtiğimiz günlerde açıklandı. Buna göre Cumartesi günü 15.15’teki Petkim Spor-Galatasaray ve Pazar 20.00’deki Anadolu Efes-Büyükçekmece mücadeleleri şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

Petkim Spor ve Galatasaray Beklentilerin Gerisinde Kaldılar

Sezon öncesinde play off hattında yer alacağı tahmin edilen Petkim Spor, oynanan 5 hafta sonunda sadece 1 galibiyet alabildi. Savunmada inanılmaz problemli bir görüntü ortaya koyan Petkim Spor, oynanan 5 maçta ortalama 87.4 sayıyı potasında gördü. Petkim Spor, geçtiğimiz hafta da Fenerbahçe Beko karşısında farklı mağlup olmaktan kurtulamadı.

Beklentilerin altında kalan bir diğer ekip ise Galatasaray oldu. Beşiktaş ve Ormanspor’u mağlup eden Galatasaray, geçtiğimiz hafta Gaziantep Basketbol’a bir önceki hafta da Fethiye’ye mağlup oldu. İki haftalık mağlubiyet serisini Petkim Spor deplasmanında sonlandırmak isteyen Galatasaray da rakibi gibi savunmada sorun yaşıyor.

Haftanın tempolu basketbol oynanmaya aday maçlarından Petkim Spor-Galatasaray mücadelesini, Cumartesi günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Büyükçekmece Anadolu Efes’i İlk Kez Mağlup Etmenin Peşinde

Tempolu basketbol oynayan ve ritim bulduğunda tehlikeli bir takım olan Büyükçekmece, Anadolu Efes ile 10 kez karşılaştı ve bu maçların tamamını kaybetti. Yeni sezonda son haftadaki Bahçeşehir Koleji maçı dışında her maçta rakiplerine sorun çıkaran Büyükçekmece, Anadolu Efes karşısında tarihindeki ilk galibiyeti almak istiyor.

Anadolu Efes ise sezon başından bu yana oyun akıcılığı noktasında sorunlar yaşıyor. Larkin’in iyileşmesiyle birlikte daha iyi olacağı tahmin edilen Anadolu Efes, ligdeki 6’ncı galibiyetinin peşinde olacak.

Anadolu Efes ile Büyükçekmece arasındaki bu karşılaşmayı, Pazar günü 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.