2020-21 Euroleague 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

14.10.2020 - 10:24

2020-21 Euroleague 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Her hafta Euroleague’den bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports, 4’üncü haftanın şifresiz maçını açıkladı. Cuma günü 20.45’teki Fenerbahçe Beko-Bayern Münih mücadelesini şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Covid-19 sebebiyle geleceği belirsiz olan organizasyonlardan Euroleague’de heyecan 4’üncü hafta maçlarıyla devam ediyor. Türkiye’deki resmi yayıncı beIN Sports, her hafta olduğu gibi bu haftada da bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyor. beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçın ismi Fenerbahçe Beko-Bayern Münih oldu. Cuma günü 20.45’ten itibaren bu karşılaşmayı şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko Yenilgisiz Devam Ediyor

Ligde ve Euroleague’de kayıpsız olarak yoluna devam eden Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta Anadolu Efes’i mağlup etmeyi başardı. Özellikle ribauntlarda rakibine ezici bir üstünlük kuran Fenerbahçe Beko, bu mücadelede de fiziksel üstünlük ile rakibini alt etmeye çalışacak.

Fenerbahçe Beko, Çarşamba günü CSKA Moskova karşısında Euroleague 3’üncü hafta mücadelesine çıkacak. Hem CSKA hem de Bayern Münih mücadelesinde hedef galibiyet.

Bayern Münih Zor Bir Fikstürden Geçiyor

İlk hafta uzatmalarda Milano’ya kaybeden Bayern Münih, geçtiğimiz hafta özellikle ikinci çeyrekte harika bir oyun ortaya koyarak Alba Berlin’i mağlup etmişti. Sezona 2’de 1 ile başlayan Bayern Münih, Çarşamba günü Maccabi Tel Aviv deplasmanında boy gösterecek. Cuma günü de Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak Bayern Münih, daha sonrasında Olympiakos’u konuk edecek ve Ekim ayının son haftasında Real Madrid ile Madrid’de karşılaşacak.

Önünde zorlu bir dört maç bulunan Bayern Münih, Alba Berlin karşısında oynadığı iyi basketbolu devam ettirerek bu dört maçı en az hasarla atlatmak istiyor.

Bayern Münih Fenerbahçe Beko’yu Sadece 1 Kez Mağlup Edebildi

Geçtiğimiz sezon Covid-19 yüzünden sezon yarıda kalınca sadece 1 kez karşılaşabilen Fenerbahçe Beko ile Bayern Münih arasındaki maçlarda Fenerbahçe Beko üstünlüğü dikkat çekiyor. 1’i hazırlık olmak üzere toplam 8 maçta karşılaşan iki ekibin bu mücadelelerinde sahadan 7 kez galip ayrılan Fenerbahçe Beko oldu.

Rakibine üstünlük kurmayı başaran Fenerbahçe Beko ile geçtiğimiz hafta Alba Berlin karşısında moral bulan Bayern Münih arasındaki bu karşılaşmayı, Cuma günü 20.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.