Wolves-Fulham Mücadelesi Şifresiz Olarak trtspor.com.tr’de

02.10.2020 - 16:33

Wolves-Fulham Mücadelesi Şifresiz Olarak trtspor.com.tr’de

İngiltere Premier Lig 4’üncü haftasında oynanacak olan Wolves-Fulham mücadelesinin, TRT Spor’un web adresi trtspor.com.tr’de yayınlanacağı açıklandı. Pazar günü 16.00’dan itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak bu adresten izleyebilirsiniz.

Başlama saati aynı olan Premier Lig maçlarından birini yayınlayan TRT Spor, Pazar günü iki maçı futbolseverlerle buluşturuyor. Saat 14.00’te Southampton-WBA mücadelesi TRT Spor ekranlarında olacak. Bunun yanında 16.00’da başlayacak olan Wolves-Fulham karşılaşması da trtspor.com.tr adresinde şifresiz olarak yayınlanacak. Bu mücadelenin TFF 1. Lig maçlarıyla aynı saatte başlaması sebebiyle trtspor.com.tr adresine alındığı tahmin ediliyor.

Wolves Kötü Gidişi Sonlandırmak İstiyor

Geçtiğimiz sezonun başarılı ekiplerinden Wolves, sezona Sheffield United galibiyetiyle başladı. Aynı çizgide devam edeceği tahmin edilen Wolves, ilk olarak Lig Kupası’nda Stoke’a yenildi. Daha sonrasında ligde oynanan iki maçta da sahadan mağlup ayrıldı. Özellikle geçtiğimiz hafta West Ham karşısında alınan 4-0’lık mağlubiyet, tüm futbol otoritelerini şaşırttı.

3 resmi maçtır kazanmayan ve bu maçlarda sadece 1 gol atabilen Wolves, Fulham karşısında kötü gidişi sonlandırmak istiyor.

Fulham Savunma Problemlerini Çözemiyor

İki sezon önce Premier Lig’de yer alan Fulham, savunma problemlerini aşamamış ve Championship’e düşmüştü. Geçtiğimiz sezon play offlar sonunda adını tekrar Premier Lig’e yazdıran Londra temsilcisinde aynı sorunların devam ettiği görülüyor. Oynanan 3 lig maçında toplam 10 gol yiyen ve henüz savunmaya bir transfer yapmayan Fulham’ın Wolves karşısında neler yapacağı merak konusu.

Savunmadaki sorunları devam eden Fulham’ın bu bölgeye bir transfer yapıp yapmayacağı ise merak edilen diğer konulardan biri. 3 yıldır stoper sorunu yaşayan ama inatla bu bölgeye transfer yapmayan Fulham’ın transfer dönemi bitmeden bir hamle yapabileceği tahmin ediliyor.

Ligdeki Son Randevuyu Kazanan Wolves Olmuştu

Wolves ile Fulham, en son 2108/19 sezonunda karşı karşıya geldiler. Londra’daki maç 1-1 sonuçlanırken, Wolves iç sahada rakibini 1-0 ile geçmeyi başarmıştı.

Beklenenin aksine sezona kötü bir giriş yapan Wolves ile savunmadaki problemleri yıllardır devam eden Fulham arasındaki bu mücadeleyi, Pazar günü 16.00’dan itibaren trtspor.com.tr adresinden şifresiz olarak izleyebilirsiniz.