Galatasaray-Hajduk Split Avrupa Ligi Ön Eleme Mücadelesi Spor Smart’ta

18.09.2020 - 12:36

Galatasaray-Hajduk Split Avrupa Ligi Ön Eleme Mücadelesi Spor Smart’ta

Avrupa Ligi ön eleme mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, Hajduk Split’i konuk ediyor. Tek maçlı eliminasyon usulüyle oynanacak mücadele, 24 Eylül Perşembe günü 20.00’den itibaren Spor Smart ekranlarında olacak.

Sezon başında Galatasaray’ın Avrupa Ligi’nde ön eleme maçlarını naklen yayınlayacağını duyuran D-Smart, yayınlarına ön eleme yarı final turuyla devam ediyor. Galatasaray’ın Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split’i konuk edeceği mücadele, Perşembe günü 20.00’den itibaren Spor Smart ekranlarında olacak.

Galatasaray Azerbaycan’da Zorlanmadı

Avrupa Ligi ön eleme maçlarına Neftçi Bakü eşleşmesiyle başlayan Galatasaray, Süper Lig’in ilk maçında olduğu gibi tempolu oyununu devam ettirdi. Sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan Sarı Kırmızılılar, adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Sezon başında her kulvarda iddialı olmak amacıyla bir kadro oluşturduklarını belirten Fatih Terim, Neftçi Bakü mücadelesine rotasyon yaparak çıktı. Uzun bir sezonun kendilerini beklediğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, Hajduk Split eşleşmesi hakkında da konuştu. Neftçi Bakü karşısında 500’üncü maçına çıkan Terim’in açıklamalarından öne çıkan kesimler şu şekilde:

Çok eski ve tarihi bir kulüptür Hajduk Split. Dikkat etmemiz gerekecek. Çünkü artık kendi seyirci avantajımız var diyemiyoruz. Her maç, her şeye açık bir pandemi dönemi geçiriyoruz. İstanbul'da, Ali Sami Yen'de inanıyorum ki geçeceğiz turları. Allah nasip ederse ilk hedefimiz gruplara kalmak. Ondan sonrasına hayırlısıyla bakarız.

Hajduk Split Renova’yı Tek Golle Geçti

Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split de Avrupa’daki ilk maçına geçtiğimiz Perşembe günü çıktı. Kuzey Makedonya temsilcisi Renova’yla deplasmanda karşılaşan Hajduk Split, rakibini tek golle geçmeyi başardı.

Geçtiğimiz sezon Igor Tudor’un çalıştırdığı Hajduk Split, sezon başında Bursaspor’dan Jani Atanasov’u transfer etmişti. Yeni sezonda oynadığı tüm resmi maçlarda gol atma başarısı gösteren Hajduk Split’in hücumdaki en önemli silahı, bu sezon Puskas Academy’den transfer edilen Adam Gyurcso.

İlk Resmi Maç

Avrupa’nın iki köklü kulübü Galatasaray ve Hajduk Split, daha önce karşı karşıya gelmedi. Avrupa Ligi ön eleme mücadelesi, iki ekibin aynı zamanda ilk resmi maçı olacak. Galatasaray-Hajduk Split mücadelesini Perşembe günü 20.00’den itibaren Spor Smart ekranlarında izleyebilirsiniz.