18-19-20 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

17.09.2020 - 21:01

18-19-20 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

İtalya Serie A ve Almanya Bundesliga’nın da başlayacağı hafta sonunda birçok önemli spor müsabakası ekranlara gelecek. 18-19-20 Eylül tarihlerinde öne çıkan spor müsabakalarını ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününe NBA ile başlamaya bir haftalık aradan sonra devam ediyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

02.00 Boston Celtics-Miami Heat: İlk maç, serinin inanılmaz bir atmosferde geçeceğini herkese gösterdi. Maçın uzaması, uzatmanın son anlarında Bam Adebayo tarafından yapılan blok ve daha niceleri… İkinci maçın da aynı keyifte geçmesini bekliyoruz. 02.00’de başlayacak olan mücadeleyi S Sport ve S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.

14.00 Eczacıbaşı Vitra-Fenerbahçe Opet: Sezona fırtına gibi başlayan iki ekip, ligin üçüncü haftasında kozlarını paylaşıyor. Aralarındaki son maçların tamamında inanılmaz çekişme olması ve takımların bu sezonki hedefleri keyifli bir mücadele izleyeceğimizi gözler önüne seriyor. Bu keyifli karşılaşmayı 14.00’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.30 Bayern Münih-Schalke 04: Bundesliga’da sezon, Bayern Münih-Schalke 04 mücadelesiyle başlıyor. Şampiyonlar Ligi şampiyonu unvanıyla sezona girecek olan Bayern Münih ile sıkıntılı bir sezon geçirmesi beklenen Schalke 04 arasındaki bu mücadeleyi S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

İlgi çekici bir programın yer aldığı Cumartesi gününde öne çıkan karşılaşmalar şu şekilde:

04.00 LA Lakers-Denver Nuggets: Hem Jazz hem de Clippers serilerinde 3-1 geriden gelerek adını Batı finaline yazdıran Denver, şampiyonluğun an itibariyle en güçlü adayı Lakers ile karşılaşıyor. Jokic ve Murray önderliğinde Kawhi Leonard ve arkadaşlarını durdurmayı başaran Denver, benzer bir hamleyi Lakers’a yapmaya çalışacak. Bu keyifli mücadeleyi 04.00’ten itibaren S Sport ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.30 Borussia Dortmund-Borussia Mönchengladbach: Haftanın en keyifli geçmeye aday mücadelesi, Almanya’da oynanacak. Hazırlık maçları ve son Almanya Kupası’nda çok heyecan verici bir görüntü çizen Dortmund ile ligin iddialı ekiplerinden biri olmayı hedefleyen Mönchengladbach arasındaki bu mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.

22.00 Rennes-Monaco: Ligue 1’de tempolu oyun ortaya koymaya çalışan iki ekip, kozlarını 4’üncü haftada paylaşacak. Bu sezona beklenenden daha da iyi başlayan Rennes ile Monaco’nun bu kapışmasını 22.00’den itibaren beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

İzleyici için hem iyi hem de biraz can sıkıcı bir gün. Zira birçok keyifli geçmeye aday mücadele aynı saatte başlıyor. Bizlerin önerileri ise şu şekilde:

13.30 Parma-Napoli: Yeni sezonda Osimhen transferiyle dikkat çeken Napoli, ilk maçına Parma deplasmanında çıkıyor. Gattuso’nun nasıl planla çıkacağı, Liverani yönetiminde kadro olarak geçtiğimiz sezondan daha geride olan Parma’nın neler yapacağı 13.30’daki Parma-Napoli mücadelesiyle yanıt bulacak. Bu keyifli mücadeleyi beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

18.30 Chelsea-Liverpool: Haftanın sonucu merakla beklenen mücadelesinde Chelsea, Liverpool’u konuk ediyor. Yeni transferleriyle ilk hafta 3-1’lik galibiyet alan Chelsea, Leeds karşısında beklenenden çok daha fazla zorlanan Liverpool ile karşılaşacak. Tempolu geçmesi beklenen mücadeleyi 18.30’dan itibaren S Sport ve S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz. Bu mücadelenin alternatifi ise 19.00’da başlayacak olan Başakşehir-Galatasaray mücadelesi.

22.00 Real Sociedad-Real Madrid: Son şampiyon, yeni sezonu Sociedad deplasmanında açıyor. Transfer dönemini uzun yıllar sonra oldukça sessiz geçiren Real Madrid’in ilk maçta neler yapacağının yanıtı Spor Smart ekranlarında verilecek. Mücadelenin başlama saati 22.00. Bu karşılaşmanın alternatifi ise iki adet. 21.45’teki Juventus-Sampdoria mücadelesinde Pirlo’nun ilk teknik direktörlük deneyimini izleyebilirsiniz. 22.00’de ise Marsilya-Lille karşılaşması bulunuyor. 

Haftanın Şifresiz Maçları

Bu hafta hem dijital platformlarda hem de TV kanallarında birçok mücadele şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Haftanın en ilgi çekici şifresiz karşılaşması A Spor ekranlarında. Cumartesi günü 16.30’dan itibaren Werder Bremen-Hertha Berlin mücadelesini şifresiz olarak izleyebileceksiniz. La Liga’da ise Villarreal-Eibar mücadelesi Cumartesi günü 17.00’den itibaren D-Smart Youtube kanalında şifresiz olarak yayınlanacak. Tivibu Spor ise Pazar günü 14.30’da Zulte Waregem-Club Brugge mücadelesini şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturacak.

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında TFF 1. Lig maçları bu hafta da şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca TRT Spor 2’de TÜBAD Basketbol Turnuvası ve Sultanlar Ligi voleybol karşılaşmaları şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.

Dijital platformlarda basketbol hazırlık turnuvaları dikkat çekiyor. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası Tofaş Youtube kanalında, Leyla Atakan Kupası ise İzmit Belediyesi Facebook sayfasında olacak. Bunun yanında Pınar Cup maçları da Karşıya Youtube hesabında basketbolseverlerin karşısına çıkacak.

La Liga SmartBank’ta maçların tamamı, ligin Youtube kanalında olacak. Bunun yanında bu hafta da Nikaragua Liga Primera karşılaşmaları, Liga Primera Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak. USL maçları, USL Championship Youtube, Belarus Vysshaya Ligi maçları da ligin Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. Bu kanalların yanı sıra Bosna Hersek Mtel Premijer Liga maçları da ligin Youtube kanalında olacak.

İdman TV, CBC Sport, Bilyoner TV her hafta olduğu gibi şifresiz maç yayınlarına bu hafta da devam edecek.