Çağıl Özge Özkul Socrates Dergi’ye Transfer Oldu

17.09.2020 - 20:31

Çağıl Özge Özkul Socrates Dergi’ye Transfer Oldu

Geçtiğimiz günlerde beIN Sports’tan ayrıldığını duyuran Çağıl Özge Özkul, Socrates Dergi’ye transfer oldu. Yeni sezonda Socrates Dergi Youtube kanalında yer alacak Özkul’un 4 farklı programda aktif rol alacağı açıklandı.

Başarılı sunucu Çağıl Özge Özkul, son dönemde yaptığı transferlerle ilgi çeken Socrates Dergi Youtube kanalına transfer oldu. Yeni sezonda Socrates Dergi Youtube kanalında yeni programlara imza atması beklenen Özkul’un transferi, Socrates Dergi Twitter hesabından duyuruldu. “Aramıza hoş geldin!” şeklinde paylaşım yapan Socrates Dergi’nin paylaşımda yer verdiği video ise şu şekilde:

2 Programın Sunucusu, 2 Programın Da Editörü Olacak

Yaklaşık 4 yıldır görev yaptığı beIN Sports’tan geçtiğimiz günlerde ayrılan Çağıl Özge Özkul, Socrates Dergi Youtube kanalında iki programda sunucu olarak görev yapacak. Ayrıca iki programın da editörü olacak. 2021 yılında duyurulacak bir projede de yapımcı olarak görev yapacak. 

Socrates Dergi Genel Müdürü ve Can Yayınları Sahibi Can Öz, Çağıl Özge Özkul’un imza atacağı işleri Twitter’da paylaştı. Yeni sezon programlarının yarın açıklayacaklarını belirten Öz, şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Çağıl Özge Özkul, 2 program sunacak, 2 programın editörlüğünü üstlenecek ve Ocak’ta duyuracağımız sürpriz bir projede yapımcı olacak.  Ekip muhteşem oldu. Yarın tüm sezonu ve programları ayrıca duyuracağız.

beIN Sports’tan Socrates Dergi’ye Üçüncü Transfer

Yeni sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken Socrates Dergi, pandemi döneminde ilk olarak Ercan Taner ile anlaşmıştı. Pandemide maç anlatmayacağını belirten Taner, Socrates Dergi’de birçok programın sunucusu olacak. 

2019/20 sezonunun bitmesiyle birlikte Mehmet Demirkol da Socrates Dergi’ye transfer olduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor - Beşiktaş mücadelesi sonrasında Derbi Merkez programıyla Socrates Dergi izleyenlerinin karşısına çıkan Demirkol, hafta içinde de Karşı Karşıya ve Oyna Devam programlarına imza attı.

beIN Sports’tan Socrates Dergi’ye geçen üçüncü isim ise Çağıl Özge Özkul oldu. Yeni sezonda toplam 4 programa katkı verecek Özkul’un Ocak ayında da bir projenin yapımcısı olacağı açıklandı.